Pokud vám zbylo pečené kuře z předešlého dne, tak ho můžete na burger použít a část práce je hotová. Stačí kuře pouze natrhat na kousky a ohřát, nezáleží na tom, zda pro ohřátí použijete troubu, gril či pánev. Můžete ho lehce dochutit solí i grilovacím kořením. Pokud pečené kuře nemáte, nezoufejte, udělejte si na grilu nebo na pánvi klasické kuřecí steaky, které potřete olivovým olejem a ochutíte grilovacím kořením a lehce osolte. Poté steaky natrhejte. V mezičase přípravy masa se dejte do zpracování dalších ingrediencí. Nejdříve si natrháme na malé kousky jednotlivé saláty, můžete použít salát locika různých barev a ledový salát. Takto připravený salát zakápněte citronovou nebo limetovou šťávou a přidejte k němu najemno nakrájené jablko. Místo kečupu a hořčice použijte lehký a doma vyrobený dresink. Smíchejte v menší misce jogurt a Lučinu, přidejte nasekanou pažitku s petrželkou a prolisovaný česnek, nakonec si vzniklý dresink dochuťte solí a pepřem. Než začnete hamburger připravovat, rozehřejte si ještě housky, ať se neokradete o tu pravou dokonalost všech chutí.
Zdroj: Instagram