30 nejkrásnějších lněných šatů na léto 2024: Chladivý hit zdobí výrazné barvy, průstřihy i odhalená ramena

30 nejkrásnějších lněných šatů na léto 2024: Chladivý hit zdobí výrazné barvy, průstřihy i odhalená ramena
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Stylové lněné šaty, kterým neodolala zpěvačka a herečka Selena Gomez.Značka Banana Republic prodává tento model za 280 dolarů.Lněné šaty mohou mít zajímavý střih nebo hýřit pestrými barvami. A jsou neuvěřitelně slušivé a v horku tak pohodlné. (Calli, 2 799 Kč)V černém či tmavomodrém provedení umí vyhlížet len velmi elegantně. Greenpoint, 1 899 Kč+ 28 fotek+ 29 fotek

Jak se v letním parnu cítit pohodlně a vypadat navíc naprosto skvěle? Vsaďte na lněné šaty. Máme pro vás tipy hned na třicet kousků, které vám zpříjemní letní dny a budete v nich navíc vypadat naprosto famózně.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 15. 07. 2024 09:00

Vysoké teploty nahrávají oblíbeným lněným šatům, které vám zaručí naprosté pohodlí, i když teploty právě atakují nový rekord. Lněné šaty situaci zachrání a z vás vytvoří dokonale stylovou letní ikonu.

Cítit se jako hvězda

Lněnému kouzlu nedávno neodolala ani herečka a zpěvačka Selena Gomez (31), která oblékla půvabné šaty z chladivého lnu od značky Banana Republic. Smetanový kousek se zavinovací siluetou živůtku, který si můžete pro inspiraci prohlédnout v galerii pod článkem, je perfektní ukázkou univerzálního a skvěle padnoucího střihu, který propůjčí svůdné křivky každé postavě a navíc se výborně vypořádá s aktuálně panujícími horky.

Kolik chutí, tolik střihů

Ani další střihová zpracování lněných šatů, která dle naší přiložené bohaté fotogalerie nabízí současné kolekce v obchodech, nejsou vůbec k zahození. Stále se těší oblibě osvědčené modely tunikového střihu, svůdné kousky na ramínka s krátkou sukní, šaty s výraznými potisky nebo neodolatelné košilové varianty. A na své si přijdou i milovnice barev. Nechybí odstíny zelené, čokoládově hnědá, hořčicové tóny nebo elegantní kobaltová modř. A samozřejmě i letošní megahit - bílá.

100% lněné kousky aktuálně nabízí mnoho značek

V každém případě si tedy alespoň jeden model v létě nezbytných lněných šatů pořiďte. Varianty ze 100% lnu najdete v bohaté míře u značek C&A, H&M, Zara nebo Marks&Spencer. Specialisty na lněné kousky jsou také značky Tatuum nebo český módní projekt Elka Lounge.

Dostupné modely lněných šatů si můžete prohlédnout v galerii pod článkem a určitě si , stejně jako my, rychle vyberete své letošní favority.

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články