Denní horoskop na 15. září 2024: Ryby zapracují na svém sebevědomí, Lvy čeká důvěrný rozhovor

Denní horoskop na 15. září 2024: Ryby dnes zapracují na svém sebevědomí
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na neděli 15. 9. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 09. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nepropadejte smutku, když se vám něco nepodaří. Poučte se z toho do budoucna, příště už budete vědět, čeho se vyvarovat. Upřímně se omluvte, nasaďte úsměv a všechno vám bude odpuštěno.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, že byste měli zapracovat na zvýšení svého sebevědomí. Kupte si něco hezkého na sebe, novou kosmetiku, objednejte se na zkrášlující proceduru...

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Situace ve vašem vztahu není zrovna optimální. Na co čekáte? Raději hned jednejte, jinak se v tom utopíte! Také ve financích si udělejte pořádek.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Máte tendenci snít a létat s hlavou v oblacích. Měli byste se rychle vrátit nohama zpátky na zem, jinak bude střet s realitou o to tvrdší...

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Při hledání člověka, s nímž se chcete podělit o své nápady, se zaměřte na někoho, kdo se v dané problematice alespoň trochu orientuje. Před rodinou o víkendu práci radši ani nevytahujte...

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy vás nabádají, abyste nezasahovali do ničeho, co se vás přímo netýká. Dotyčnému člověku byste situaci neulehčili, ale spíše zkomplikovali. Pozornosti se dnes budou dožadovat vaši nejbližší.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zkuste se trochu šetřit. Ačkoliv máte nemalé ambice a toužíte být v centru veškerého dění, netlačte tak na pilu. Potřebujete nejprve načerpat novou energii. Dnes také neutečete důvěrnému rozhovoru.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop prozrazuje, že vám půjde všechno hezky od ruky, takže domácí povinnosti vyřídíte rychle. Jestli k návrhu, s nímž se za vámi dostaví někdo z přátel, nepojímáte důvěru, nenechejte se k tomu přemluvit.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Neměli byste polevovat v nastoleném tempu, na místě není pohodlnost ani nedůslednost. Plnění náročných úkolů si naplánujte krok za krokem. Nezapomínejte, že nyní si nemůžete dovolit chybovat...

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nenechte se zaskočit, když na povrch vyplavou záležitosti, které jste odložili, případně je v sobě potlačili. Uvědomíte si, že nemá smysl před některými věcmi utíkat, neboť vás jednoho dne stejně doženou.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop prozrazuje, že se vám dostane velkých díků za to, jakou trpělivost jste měli s jedním člověkem. Připravte se na to, že někdo z blízkých přátel bude potřebovat poradit s jistou vskutku delikátní záležitostí.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kupte domů láhev šampaňského, všechno zase bude, jak má být. A protože s penězi jste na tom dobře, nešetřete na značce! Neslavíte přece každý den...

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články