Denní horoskop na 17. července 2024: Beranům to doma moc neklape, Váhy se poperou se závistí

Denní horoskop na 17. července 2024: Beranům to dnes doma moc neklape
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na středu 17. 7. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 17. 07. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Den bude utíkat pomalu, bez velkých překvapení a zvratů. K finančním nabídkám od vašich známých přistupujte opatrně. Zkuste zůstat klidní a přemýšliví, i když se věci zdají být na první pohled v pořádku.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, že pokud toužíte po změně, tak musíte sami zabojovat. Využijte veškeré schopnosti a zkušenosti, které jste doposud získali. Prokonzultujte to s přáteli, jimž plně důvěřujete.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Doma to momentálně asi moc neklape – váš partner je mrzutý. Je to tím, že mu nevěnujete dostatek pozornosti. Napravte to. I malá drobnost jej potěší...

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy vás nabádají, abyste se snažili být tolerantnější. Pokuste se pochopit i ty lidi, které nemáte zrovna nejraději, ale musíte s nimi spolupracovat. Nemůžete si dovolit ohrozit celý projekt.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Až se budete rozhodovat, zda přijmout jistou nabídku, tak o sobě nepochybujte. Ani kdyby se vás kdokoliv snažil znejistit. Už mockrát jste se sami přesvědčili, že spolehnout se můžete jedině na svůj úsudek.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dnes vás čeká neklidná atmosféra. Neobviňujte ze své nespokojenosti lidi kolem sebe, zamyslete se nad tím, co vám nejvíce vadí a co s tím hodláte udělat...

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Čekají na vás nějaké povinnosti, dnešek nebude jen o zahálce. Víte dobře, co všechno doma stálo, máte se tedy co ohánět. Když do práce zapojíte i své blízké, zvládnete to rychleji. Pak už se můžete věnovat jen zábavě.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ačkoliv se momentálně cítíte plní energie, měli byste ubrat na tempu. Pamatujte na relaxaci a nepřipouštějte si tolik problémy druhých lidí, neboť vás to psychicky vyčerpává...

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop říká, abyste se snažili ukočírovat sklony k závisti. Neberte si pořád na mušku lidi, jimž se momentálně daří lépe než vám. Zamyslete nad tím, co můžete udělat, aby se situace zlepšila k vaší spokojenosti.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud máte pocit, že před vámi druzí lidé něco tají, tak se na rovinu zeptejte, co se děje. Nejistota vás bude akorát znervózňovat. Dejte si jen pozor na to, ať nikoho nespravedlivě neobviníte.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nechejte se inspirovat mnohými příležitostmi, které vám tento den nabízí. Protože vás to láká vyrazit za zábavou, splňte si nejprve své povinnosti, ať už na ně nemusíte myslet. Nepřehánějte to s utrácením.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Budete-li jen čekat, až druzí udělají, co slíbili, tak se asi nedočkáte. Spolehněte se sami na sebe a využijte veškerý potenciál, co ve vás dříme. Bude to snazší, než si myslíte.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články