Denní horoskop na 23. července 2024: Raky trápí nedostatek milování, Štíry čeká kritika

Denní horoskop na 23. července 2024: Raky dnes trápí nedostatek milování
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na úterý 23. 7. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 23. 07. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nenechte se přemluvit k činnostem, do nichž se vám nechce, akorát byste pak byli protivní a naštvaní. Nevymlouvejte se, řekněte popravdě, že na to nemáte náladu. Nechť si to ostatní hezky užijí bez vás.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Snažte se druhé lidi tolik nezahlcovat svými starostmi. Možná vám uniklo, že někdo vám blízký má mnohem větší potíže. Zamyslete se, jak byste mu mohli pomoci, aniž by se vám cítil příliš zavázán.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Měli byste se připravit na častější nedorozumění v komunikaci. Buďte tolerantnější k názorům ostatních a dávejte si pozor na to, co a komu prozrazujete. Věnujte se rutinní práci a nezačínejte s novými aktivitami.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pamatujte na to, že pokud jste si něco předsevzali, nesplní se to bez vašeho přičinění. Zkuste přehodnotit priority a podívejte se reálně na svoje možnosti. Nepřešlapujte na místě a odhodlejte se k činu.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Čeká vás proměnlivá situace, věci se budou měnit z minuty na minutu. Soustřeďte se na dosažení stanovených cílů, na místě je rozvaha, zdravý rozum, ale i odvaha. Nezapomínejte, že štěstí přeje připraveným.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nabídky k investici dnes nepřehlížejte, mohly by být opravdu dobré. Nedostatek sexu vás pořád trochu trápí a není se čemu divit. Nečekejte, že někdo udělá první krok za vás...

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Hvězdy vás nabádají, abyste si dali obzvlášť pozor na to, co a jak budete druhým lidem sdělovat. Buďte tolerantnější a zajímejte se více o názory ostatních. Klidně se jimi nechte inspirovat, možná se vám to bude brzy hodit.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy prozrazují, že budete nuceni přijmout zodpovědnost za své činy. Nemůžete se spoléhat na to, že se problémy vyřeší samy. K tomu, co jste způsobili, se musíte postavit čelem.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Aniž byste věděli proč, tak dnes pociťujete nervozitu. Měli byste jen relaxovat, nepouštějte se do náročnějších činností, nehoňte do práce ani své blízké. Při výměně názorů se držte zpátky, ve vzduchu visí velká hádka.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Připravte se na to, že uslyšíte slova kritiky, a to zcela oprávněně. Neurážejte se, veškeré připomínky si pozorně vyslechněte a přijměte je s pokorou. Potřebujete-li přijít na jiné myšlenky, vyrazte za sportem.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop vás varuje před debatami o penězích, je jedno, zda jde o velké investice, nebo drobné výdaje. Ve vztazích by to mohlo také způsobit rozepře, takže je lepší najít jiná témata.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Připravte se na proměnlivou náladu ostatních lidí. Nevšímejte si toho a nenechejte se tím nijak ovlivnit. Věnujte se výhradně svým věcem a snažte se dokončit rozdělanou práci, ať máte klid.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články