Denní horoskop na 25. července 2024: Býky čeká finanční přilepšení, Kozorohy napjatá atmosféra

Denní horoskop na 25. července 2024: Býky dnes čeká finanční přilepšení
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 25. 7. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 25. 07. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zkuste se radovat i z maličkostí, každý úspěch se přece cení. Nechybí vám chuť, abyste se začali učit nové věci, tak toho využijte. Dobře vám udělá sauna, masáž zase uvolní ztuhlé svaly a klouby.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jestli se v tento den necítíte úplně ve své kůži, vydejte se do přírody, tam se nejlépe srovnáte. Naplánujte si túru s přáteli. Najdete novou energii a inspiraci.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy vás nabádají, abyste pamatovali na své zdraví, zajděte si na preventivní prohlídku. Nezačínejte v práci s novými věcmi. Dodělejte nejprve ty stávající, jinak se v tom chaosu zřejmě ztratíte.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Potěší vás nečekané finanční přilepšení. Oslava s partnerem není špatný nápad, protějšek tím určitě potěšíte. Kupte lahev vína a čerstvé suroviny a něco ukuchtěte.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Tento den přeje aktivnímu odpočinku, tak se tomu přizpůsobte. Výlet, bazén, běhání... je to čistě jen na vás. Vezměte s sebou i rodinné příslušníky a přátele. A pracovní problémy nechte v práci.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Ukončete věci, které se vám dlouhodobě nedaří nebo vás netěší a dejte si chvilku pohov. Poslouchejte své blízké. Jejich rady se vám budou ještě hodit.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop vás nabádá, ať si nevšímáte problémů cizích lidí, jen by vás to stálo energii. Máte svých povinností víc než dost, tak je začněte plnit co nejdříve. Pak vám zbude čas na koníčky i přátele.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nastal vhodný čas, abyste se přiznali k něčemu, co vás trápí a nejste na to zrovna pyšní. Snadné to jistě nebude, ale žádný větší problém by vás postihnout neměl. Naopak, vaše upřímnost bude ceněna...

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy vás nabádají, abyste si dávali pozor na to, co a komu sdělujete. Pomlouvání rodinných příslušníků by se vám mohlo vymstít. Večer si zajděte s přáteli na vyhlášenou specialitu do místní restaurace.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zapomeňte na výmluvy a vyslechněte si osobu, která vás požádá o důvěrný rozhovor. Každý člověk si zaslouží druhou šanci, i když vás kdysi zklamal. Nyní může být všechno docela jinak.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento den může mít nálepku „nezapomenutelný“. Hvězdy přejí navazování nových osobních kontaktů a vy potkáte někoho, kdo vás okouzlí...

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop vám radí, ať si přichystáte pořádnou porci trpělivosti, budete ji totiž potřebovat. Doma našlapujte polehoučku, potichoučku, atmosféra je napjatá. Zalezte si někam do kouta a v klidu si utřiďte své myšlenky.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články