Ema (33): Zaslechla jsem peprný rozhovor dvou slečen. Šokovalo mě, co jsem se díky němu dověděla o manželovi

relax
pochyby
úvahy
Zdroj: Freepik

Ema si naprosto náhodně vybrala cukrárnu v cizí čtvrti, kde se z rozhovoru dvou slečen dověděla pravdu o svém manželovi. Rozhodla se zakročit jako proti němu samotnému, tak jeho milence.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 13. 09. 2024 07:00

Chtěla jsem si v klidu vychutnat větrník v útulné cukrárně, jenže jsem si vyslechla rozhovor dvou cizích slečen a brzy pochopila, že řeč je o mně a mém manželovi. Nenechala jsem si to líbit ani v cukrárně ani doma.

Obyčejná cesta do cukrárny se změnila v šok

Nic není náhoda, na tom si trvám. Kdo mi jinak vysvětlí, co se mi stalo během obyčejné návštěvy cukrárny? Zaprvé jsem šla snad poprvé v životě jen tak sama na zákusek. Bylo to navíc ve čtvrti, kam obvykle nechodím. Vyzvedávala jsem si tam balíček a cestou na autobus narazila na pěknou cukrárnu.

Měla jsem hlad a představa sladkého dortíku mě vábila. Napadlo mě, že si udělám pauzičku a posedím u větrníku. Chvíli poté přišla nějaká slečna a začala se vybavovat s prodavačkou. „Tak co, jak se to vyvíjí s tím tvým ženáčem?“ zeptala se cukrářka. „Je už kousíček od odchodu od manželky. Prej je to s ní k nevydržení a v posteli je to hotová mumie,“ smály se společně holky a i já se v duchu uchechtla.

Připomínalo mi to scénu z filmu, klasický děj nevěry. Jenže to mělo pokračování. Ty dvě se rozpovídaly o tom, co má ženatý milenec za fáro. Shodou okolností to samé, co má můj muž. Pak mi ale málem zaskočilo, protože byl zmíněn náš pes!

Seděla jsem u zákusku jako přikovaná

Přeci není možné, že by ta holka měla něco zrovna s mým mužem? Vzápětí jsem se uklidnila, pes Azor asi nebude jediný na světě. „Je tak vášnivej, miluje dlouhatánský předehry,“ vypadlo ze slečny.

Tato informace mě na chvíli zcela uklidnila, můj muž totiž předehry vždycky odbýval. Pohodlně jsem se natáhla a usrkla kapučíno. Pak mě ale napadlo, že předehra s mladší milenkou taky může vypadat docela jinak. V tom okamžiku jsem málem vyprskla kávu, protože slečna promluvila přímo o mé maličkosti: „Představ si, že ta jeho ženská si začala dělat na starý kolena řidičák a myslí si, že bude řídit jeho auto. Spíš by měla zůstat u tý svý meditace.“

Na to, že si dělám řidičák, jsem byla patřičné hrdá. I když mi to ve vyšším věku dělalo nemalé problémy. Co se týče meditace, jsem lektorkou meditační jógy. Tohle už nemůže být náhoda! Něco mezi nebem a zemí mě přivedlo přímo sem, abych si to vyslechla. Slyšela jsem už dost, postavila jsem se a zamířila přímo k nim.

Když už jsem to musela vyslechnout, bránila jsem se

Za to, co si musím vyslechnout, jsem chtěla slečnu vytrestat. Nevěděla jsem, co jí přesně řeknu. Šlo to ven, aniž bych se kontrolovala. „Tak, milá zlatá, o vás zase Marcel doma říká, že jste namyšlená chuděra s nízkým IQ a že vás má jen na sex. Snad si nemyslíte, že by se kvůli takový ubožačce rozváděl. Jste naivní a je to asi váš první ženáč. Tady je dýško,“ dodala jsem k šokované prodavačce a práskla dveřmi.

Chuť větrníku mi zhořkla na jazyku a cestou domů jsem promýšlela, co provedu s manželem. Ten se nakonec vůbec nevymlouval a šel s pravdou ven. Včetně toho, že neměl v plánu odejít. Teď ale záleží na mně, jestli ho nevyhodím já.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články