Ostrá salsa s celerem
Suroviny:
1 balení hranolek McCain Fri'Style, 400 g červené papriky, 1 velká cibule, 2 lžíce oleje, 4 lžíce rostlinného vývaru, 50 g sušených rajčat v oleji, 2 lžíce čerstvé pažitky, 1 celer, 2 lžíce vinného octa, kajenský pepř, sůl
Postup:
Papriky umyjeme, rozpůlíme, odstraníme semínka a nakrájíme je na kostičky. Oloupeme cibuli a celer též nakrájíme na kostičky. Papriky, cibuli a celer osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme vývar a vaříme na mírném ohni asi 10 minut. Poté vše rozmixujeme. Rajčata nakrájíme najemno a smícháme s nasekanou pažitkou a rozmixovanou směsí. Pikantní salsu dochutíme solí, octem a kajenským pepřem. Servírujeme v misce a podáváme s hranolkami McCain Fri'Style.
Zdroj: McCain