Asijský srnčí tatarák Suroviny: 100 g srnčího hřbetu 5 kuliček koriandru 1 lžička světlých sezamových semínek 2 lžíce sezamového oleje 1 kávová lžička olivového oleje 2 lžíce sójové omáčky najemno nakrájená červená chilli paprička dle chuti 5 kapek tabasca ½ lžíce najemno nakrájené máty 1 lžíce najemno nakrájeného koriandru 1 lžíce najemno nakrájené pažitky sůl, pepř Postup: 1. Kuličky koriandru orestujte nasucho na rozpálené pánvi, za stálého míchání a prohazovaní restujte 40 vteřin. Přendejte do misky a lehce podrťte. 2. Sezamová semínka nasucho orestujte na rozpálené pánvi do světle zlatavé barvy, přendejte na talíř a nechte vychladnout. 3. Vychlazené maso nakrájejte na kostičky o hraně 3 mm. 4. Všechny suroviny důkladně smíchejte dohromady. 5. Dejte na 1 hodinu vychladit do ledničky. Poté znovu promíchejte. Zdroj: Pivovar a restaurace Ossegg