Někteří lidé jedí proto, aby žili, jiní zase žijí proto, aby jedli. Svůj podíl na tom, do které kategorie se řadíte, má také to, v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodili. U příležitosti 13. Apetit pikniku jsme pro vás vybrali tři znamení, která nejraději debužírují.
Vodnář (21. 1. - 20. 2.)
Zrozenci ve znamení Vodnáře milují inovace a všelijaké novoty. Jinak tomu není ani v oblasti gastronomie, kde s oblibou zkoušejí všechno možné. A to s precizností sobě vlastní, pokud tedy zrovna kuchtí sami.
Rádi však také navštěvují nejrůznější street food festivaly, kde se nebojí vyzkoušet vlastně cokoli, neboť jak se říká, žijeme jen jednou...
Býk (21. 4. - 21. 5.)
Býci jsou již od mala považováni za velké jedlíky. Zatímco jiné děti si s nadšením hráli na hřišti, oni byly nejspokojenější s párkem v rohlíku v ruce. Zrozenci v tomto znamení jsou na jednu stranu gurmáni, kterým nedělá problém si za dobré a kvalitní jídlo připlatit.
Na druhou stranu však nepohrdnou v podstatě čímkoli, hlavně když budou mít plné břicho. V tomhle ohledu se jedná o vděčné strávníky, kterým nevadí nechat vybrat podnik na večeři někomu jinému...
Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která se mohou utlouct po zmrzlině.
Střelec (23. 11. - 21. 12.)
Divocí Střelci mají rádi dobrodružství, a to i v jídle. Nevadí jim strčit do pusy téměř cokoliv, dokonce i když se to na talíři ještě trochu hýbe. Žijí s heslem - zkusit se má všechno. A když je to dobré pro obyvatele země na druhé straně planety, bude to dobré i pro ně.
Na food festivalu je čekejte u stánku s největší exotikou. Budou zjišťovat, kde seženou suroviny a recept, aby si tu stejnou cizokrajnou specialitu mohli udělat příští víkend doma a lépe...
Další horoskopy ➔