Hana Holišová prozradila vlasové triky, jak zatočit s vysušenými konečky a poničenými vlasy od kulmy

Hana Holišová prozradila vlasové triky, jak zatočit s vysušenými konečky a poničenými vlasy od kulmy
Zdroj: Tomáš Martínek/Extra/Herminapress/koláž Lifee
Takhle to Haně Holišové sluší v muzikálu Marta. Vlasy schovává pod parukou.Hana Holišová na podzimní tiskové konferenci ČT Art.Hana Holišová říká, že se postupně vrací ke své původní barvě vlasů.Podle Hany Holišové jsou konce vlasů vyšisované od letního sluníčka.+ 12 fotek+ 13 fotek

Herečka Hana Holišová (44) byla začátkem září hlavní osobností muzikálu Marta, který v přímém přenosu z pražské Kampy vysílala Česká televize. V rozhovoru pro magazín Lifee.cz herečka prozrazuje, jak na umělecký počin reagovala samotná Marta Kubišová (81). Hana, která v představení nosí paruku, se také podělila o několik rad ohledně péče o namáhané vlasy, které v průběhu let prošly zajímavou proměnou.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 09. 2024 12:00

Herečka Hana Holišová je v kůži Marty Kubišové už druhým rokem. Umělkyně sama se byla na představení podívat a pochvalovala si, jak se ho muzikanti zhostili. "Marta Kubišová byla úžasná v tom, že nám fandila. Držela nám palce a říkala: „Jéžišmarjá, chudáci malí, takové práce jste si s tím dali!“ Byla to milá a velmi roztomilá reakce. Zdála se být velice spokojená a z toho jsme měli radost, možná zbytečné obavy," vzpomíná v rozhovoru Hana Holišová, která je mimo jiné majitelkou podobně hlubokého hlasu jako má Marta.

Hana Holišová jako vtělení Marty Kubišové

Podle Hany Holišové zůstává legendární zpěvačka stále nohama na zemi. "Fandila nám a bavila se s námi o normálních věcech, o životě, vůbec to neřešila. Ve svém věku má nadhled a prožila si to, co si prožila. Možná za tím udělala tlustou čáru nebo si to vnitřně zpracovala tak, aby ji to netraumatizovalo," uvažuje Holišová. "Víc jsem se bála, že bude sledovat okamžiky z jejího života, které jí neudělají dobře – prožít si to znovu. Ale byla báječná a příjemná."

Hana Holišová nosí pod paruku dva copánky

V muzikálu Marta nosí Holišová paruku, proto nás zajímalo, jak vypadá její běžná denní péče. "Nejvíc dostávají mé vlasy zabrat kulmováním, což se děje běžně v divadle. V našem představení Marta máme naštěstí paruky a pod nimi jen spletené dva copánky. Myslím, že právě tahle taktika vlasům tolik zabrat nedává," odhaluje Holišová celé kouzlo. "Mimo to mám šikovného pana kadeřníka, který se mi o vlasy musí starat a musí o ně pečovat – dávat jim masky. Hodně se vysušují kulmováním a upravováním, takže si musejí udržet svoji kvalitu," říká herečka, která si paruk užila dosyta také v muzikálu Noc na Karlštejně.

Dnes mám svoji původní barvu, říká Holišová

Hana Holišová dnes nosí zvlněné dlouhé vlasy, kterou jsou v koncích obarvené na blond. Podle herečky je to záměr. "Postupně jsem se vrátila – velmi relativně – ke své původní barvě. Mívala jsem vlasy tmavší, protože jsem je mívala obarvené. Aktuálně je mám také obarvené, ale barvou jsme mnohem blíže k mému vlastnímu tónu," vysvětluje Hana. "V pozdním létu jsou navíc vyšisované od sluníčka. Už několik let nechávám konečky vyšisované od moře a funguje to. V létě moji barvu ráda podpořím a nechávám to. Myslím, že mi to sluší?"

Na aktuální fotografie herečky Hany Holišové a také průřez jejími vlasovými experimenty se můžete podívat v naší fotogalerii.

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články