Helena Vondráčková okouzlila Thálie v průhledné eleganci a s dokonalou foukanou: Štíhlou postavu podtrhla šaty slavné návrhářky

Helena Vondráčková okouzlila Thálie v průhledné eleganci a s dokonalou foukanou: Štíhlou postavu podtrhla šaty slavné návrhářky
Zdroj: Extra/Tomáš Martínek
Helena Vondráčková do lóže Národního divadla usedla po boku manžela Martina Michala.Helena Vondráčková ozdobila Ceny Thálie 2024 modelem od návrhářky Tatiany Kovaříkové.Zpěvačka si na ceremoniálu převzala Ocenění za celoživotní mistrovství.Cenu zpěvačce předal producent Janis Sidovský.+ 2 fotky+ 3 fotky

Zpěvačka Helena Vondráčková si na slavnostním večeru 31. ročníku předávání divadelních Cen Thálie v Národním divadle převzala cenu za celoživotní mistrovství. A pro tuto vzácnou příležitost oblékla krásný model z dílny české módní návrhářky Tatiany Kovaříkové. 

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 05. 10. 2024 21:45

Zpěvačka Helena Vondráčková (77) ozdobila svou přítomností předávací ceremoniál Cen Thálie oblečená do elegantní černé korzetové róby s tylovým prvkem, který poutal pozornost hned několika nepřehlédnutelnými třpytivými detaily. Zpěvačka si v průběhu večera převzala Cenu za celoživotní mistrovství.

Helena Vondráčková oblékla kreaci české návrhářky

O celočerný model, ve kterém si cenu převzala, se zpěvačce postarala veleúspěšná česká módní návrhářka Tatiana Kovaříková. Její tvorbu můžete už brzy hltat z televizních obrazovek také v podobě úchvatných večerních kreací moderátorky taneční soutěže StarDance Terezy Kostkové, kterou Tatiana Kovaříková pro přenosy pravidelně obléká.

Korzetové šaty Vondráčkové zvýraznily štíhlou postavu

"Na Thálie jsme Heleně vybraly černé korzetové šaty s transparentním topem z tylu a flitrovým zdobením," popsala magazínu Lifee.cz svůj model Tatiana. Výběr modelu v elegantní černé ozvláštněný o mix materiálů i oslnivý prvek flitrů Heleně Vondráčkové velmi sluší. "Chtěla jsem, aby Helena vypadala elegantně a krásně," popsala model, do kterého zpěvačku oblékla, jeho autorka, která nám také prozradila i jak dlouho jeho přípravy trvaly: "Od domluvy po finální look? Přibližně čtrnáct dní," přidává Tatiana Kovaříková detaily z příprav okouzlujícího večerního modelu Heleny Vondráčkové.

Korzetové šaty s tylovými rukávy a živůtkem se stojáčkem ozdobila řada puntíků vyvedených z třpytivých flitrů, které zpěvačka doplnila jednoduchými třpytivými náušnicemi. Jak jí to slušelo, se můžete podívat do galerie.

Na návštěvě u Zdeňka Podhůrského: Ze staré ruiny postavil dům, ve kterém jsou trámy z Karlových lázní z 11. století

Na návštěvě u Zdeňka Podhůrského: Ze staré ruiny postavil dům, ve kterém jsou trámy z Karlových lázní z 11. století

Související články

Další články