Chladné dny si přímo žádají poctivé vývary jako od babičky. Hvězdy to ví a prozradily, která tři znamení zvěrokruhu v zimě nedají dopustit na talíř pořádně horké polévky.
Býk (21. 4. – 21. 5.)
Když venku zavládne zima a teploty klesnou k nule nebo ještě níž, Býci si uvědomí, že není nic důležitějšího než teplé a lahodné jídlo, které je pořádně zahřeje. Horký kuřecí vývar je pro ně základ.
Každá lžička má nádech nostalgie a vyvolává vzpomínky na maminčinu nebo babiččinu kuchyň. Zatímco se jim po těle rozlévá teplo, mysl se toulá. Když uvidíte Býka se zasněným pohledem, rozhodně ho nerušte...
Lev (23. 7. – 22. 8.)
I když mají lidé narození ve znamení Lva rádi okázalost a luxus, což platí také pro gastronomii, na poctivý vývar nedají dopustit. Nelze snad ani spočítat, jak často si už spálili jazyk. Vždycky se vrhnou na misku, ze které se pořádně kouří, a hned musí ochutnat.
Lva možná trošku překvapivě nejvíc potěší jednoduchý, ale poctivý zeleninový vývar. Rád si dá i nášup...
Vodnář (21. 1. – 20. 2.)
Zrozenci ve znamení Vodnáře občas potřebují zahřát nejen tělo, ale také duši. A pořádný vývar je jídlem, které jim toto všechno dopřeje. Není to totiž jenom jídlo, ale zkrátka něco víc...
Vodnáři se nad talířem vydatné polévky rozplývají a uvolní se lépe, než kdyby strávili hodinu meditací. A nikdy nedají dopustit na vývar s domácími nudlemi.
Další horoskopy ➔