Horoskop pro milovníky jídla: Vodnáři nedají dopustit na exotiku, Kozorozi milují buchty od babičky

Gurmáni podle horoskopu: Jak to mají s jídlem jednotlivá znamení zvěrokruhu
Zdroj: Freepik

Každé znamení zvěrokruhu má své specifické chutě, oblíbené delikatesy nebo země, kde se nají nejlépe. Připravili jsme gurmánský horoskop, díky kterému zjistíte, jak jsou na tom s jídlem všechna znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 17. 10. 2024 18:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři milují experimenty nejen v životě, ale i v kuchyni. Rádi zkoušejí neobvyklé chutě, exotická jídla a netradiční kombinace, které ostatní možná nikdy ani nenapadnou. Sushi s ovocem? Pro Vodnáře žádný problém! Často se nechají unést nápady a jídlo je pro ně zábavnou výzvou...

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby jsou jemné duše, které si potrpí na harmonii i v jídle. Milují lehká a delikátní jídla, která hýčkají jejich smysly. Často si dopřávají pokrmy s rybami a mořskými plody, milují, když má jejich jídlo blízko k vodě. Ryby si užívají jídlo jako rituál a potřebují při něm klidnou a příjemnou atmosféru...

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani jsou dynamické znamení, milují jídla plná energie a intenzivních chutí. Kořeněné pokrmy, pikantní speciality a jídla z fastfoodů nebo food trucků jsou jejich oblíbenými pochoutkami. Milují hamburgery, grilování a hodně pikantní omáčky. Rádi jedí rychle, ale s chutí a nadšením...

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která se mohou utlouct po zmrzlině.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci jsou gurmáni každým coulem. Milují kvalitní, poctivá jídla plná chuti, která jim přinášejí radost a pocit naplnění. Těstoviny s hutnou smetanovou omáčkou, šťavnaté steaky nebo čokoládové dezerty – to jsou jejich slabosti. Býci si užívají každé sousto a jídlo pro ně představuje jednu z největších životních radostí...

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci jsou hraví a jejich chuťové buňky jsou neustále připravené na něco nového. Rádi ochutnávají jídla z různých kultur a nevyhýbají se pouličnímu jídlu nebo tapas. Jednou sushi, podruhé tacos – každý den něco jiného. Jídlo pro ně musí být zábavné, svěží a plné překvapení...

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci mají rádi domácí kuchyni, která jim připomíná dětství a rodinné tradice. Polévky, pečeně a hlavně koláče od babičky – to jsou jejich oblíbené pochoutky. Jídlo pro ně není jen o chutích, ale také o emocích, které vyvolává. Milují atmosféru rodinných večeří a pečlivě a s láskou připravené pokrmy...

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi milují jídla, která jsou stejně velkolepá jako oni sami. Luxusní pokrmy, prvotřídní restaurace a lahůdky, které jim dávají pocit výjimečnosti... Foie gras, lanýže nebo humr – to je pro ně už pomalu běžná věc. Lvi si užívají nejen chuť, ale i zážitek kolem jídla, takže milují večeře, na kterých se cítí jako králové...

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny si potrpí na zdravou a vyváženou stravu a dbají na kvalitu surovin. Jejich oblíbené jídlo je často lehké, plné vitamínů a minerálů. Saláty, quinoa nebo avokádo mají v jídelníčku každý den. Panny milují pořádek a kontrolu, což se odráží i v jejich vztahu k jídlu – vybírají si promyšleně...

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy mají rády estetiku, a to i pokud jde o jídlo. Pokrmy musí vypadat krásně a lákat už na první pohled. Rády ochutnávají delikátní jídla, která jsou chuťově vyvážená. Nadchnou je tapas, dezerty a lehká jídla, která jsou krásně prezentovaná. Váhy vyhledávají taková jídla, která jsou zážitkem pro všechny smysly...

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři milují jídla plná intenzivních chutí a tajemných ingrediencí. Přitahují je pikantní kari, čokoládové delikatesy s chilli nebo exotické koření. Pro Štíry je jídlo vášnivým zážitkem, zbožňují, když jim každé sousto přináší vzrušení. Rádi si dopřejí něco odvážného, co ostatní možná ani nezkusí...

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci vyhledávají dobrodružství, a to jak v životě, tak i v jídle. Ochutnávání kuchyní z různých koutů světa je pro ně přímo nezbytností. Od thajského street foodu po italské těstoviny – Střelci nevynechají žádnou příležitost k ochutnání. Jídlo je pro ně způsob, jak nasát kulturu a vychutnat si svět plnými doušky...

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi si potrpí na kvalitu a tradici. Milují jídla, která mají dlouhou historii a poctivý základ. Nedají dopustit na zvěřinový guláš od strejdy, buchty od babičky nebo domácí chleba. Pro Kozorohy je jídlo způsob, jak se nejen nasytit a dobře si pochutnat, ale také se spojit s rodinou...

Všichni milovníci dobrého jídla si mohou splnit své gurmánské sny 9. listopadu 2024 na Apetit Pikniku.

Další horoskopy ➔

Související články

Další články