3 znamení zvěrokruhu, která si nenechají mluvit do porodu a dělají si vše po svém

3 znamení zvěrokruhu, která si nenechají mluvit do porodu a dělají si vše po svém
Zdroj: Unsplash.com

V dnešní době má každý názor na vše. I na porody. Ačkoliv jde o jednu z nejpřirozenějších věcí pro každou ženu, doba sociálních sítí tomu příliš nenahrává. Kdo si podle horoskopu nenechá do porodu mluvit a každého rádce hned tvrdě odpálkuje?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 05. 2021 07:00

Porod je pro každou ženu magický rituál, během něhož přivede na svět nový život. K tomuto přelomovému okamžiku mají ostatní často potřebu rozdávat nevyžádané rady, aby budoucí prvorodičce (a nejen té) dali náležité instrukce. Následující znamení zvěrokruhu ovšem chtějí za každých okolností rodit po svém.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Svůj porod berou velmi spirituálně, chystají se na něj od chvíle, kdy zjistí své těhotenství. Jejich příprava však spočívá především v mentálním nastavení a bezmezné víře v sebe samu, na techniky je neužije.

Nikomu nedovolí, aby jejich schopnost zvládnout bolest zpochybnil. Partner je pro ně velkou oporou. Nedokáží si představit, že by tam nebyl a zázrak zrození jejich dítěte neviděl. Pokud by si s nimi porod neprožil, brali by to jako velkou zradu.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Mají svou hlavu téměř ve všem a samozřejmě se to týká i porodu. Často se tak může stát, že partnera u sebe vůbec nechtějí. Nejsou příliš otevřené moderním metodám, zato přesně vědí, jak chtějí, aby porod probíhal. Pro své dítě udělají cokoliv a zvládnou jakoukoliv nesnáz.

Pokud se jim ostatní snaží radit, ne vždy vyjádří svůj názor nebo dokonce odpor k tomu vašemu. Uvnitř si však myslí svoje. Rady do života nechtějí od nikoho. Své děti vychovávají, jak nejlépe umějí. Rady odmítají především proto, že si neumějí přiznat kritiku.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Ačkoliv pečlivě studují veškeré informace, které se k nim dostávají, jsou neoblomné. Nikdy si nenechají mluvit do toho, jak mají porodit své dítě, natož jak se o něj starat. Jsou otevřené moderním metodám, ale příliš experimentovat také nechtějí.

Jsou odvážné a porodu se nebojí, vědí, že jejich tělo to zvládne a stoprocentně mu věří. Uvítají, pokud je jim partner při této životní události oporou, uvnitř se však spoléhají především na sebe.

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články