Drahé kameny pro znamení Raka: Achát pomůže přitáhnout finance, smaragd ovlivní lásku

Drahé kameny podle znamení – Rak: Achát pomůže přitáhnout finance, smaragd ovlivní lásku
Zdroj: Pixabay
Smaragd – zelený kámen, který symbolizuje lásku a moudrost.Chalcedon – křemičitý kámen s různými barvami a zajímavými proužky.Avanturín - kámen s jiskřivým povrchem, přináší štěstí a prosperitu.Achát se vyznačuje širokou paletou barev.+ 4 fotky+ 5 fotek

Podívejte se, které drahé kameny jsou nejlepší pro znamení zvěrokruhu Rak a pomohou mu najít vnitřní klid a rovnováhu. Zvlášť si nenechte utéct výjimečný achát, který vám pomůže přitáhnout do života finance.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 24. 04. 2022 06:00

Historie mocných kamenů sahá až do doby babylonské. Jsou součástí téměř každého náboženství a lidé je také často používají jako talismany. Přinášejí štěstí, bohatství, zdraví a pozitivní energii. Drahé kameny mají schopnost absorbovat energii a následně ji vydávat. Tím dokazují svůj vztah k jednotlivým planetám sluneční soustavy a potažmo k jednotlivým znamením zvěrokruhu. Které se nejlépe hodí pro Raka?

Drahé kameny pro znamení Raka (22. 6. – 22. 7.)

Selenit a Raci

Selenit by měl Rakům pomoci od psychické nerovnováhy, se kterou často bojují. Navozuje vnitřní klid a stabilitu. Selenit je odrůda sádrovce, je zajímavý díky své průhlednosti a často má pruhovaný vzhled; název tohoto minerálu pochází z řeckého slova pro měsíc "selēnē", což odráží jeho měsíční záři, když na něj svítí světlo.

Chalcedon a Raci

Chalcedon využijí Raci ve chvíli, kdy mají pocit, že se jim žije těžce a potřebují zahnat smutek. Chalcedon zklidňuje mysl a pocity. Posiluje víru v lepší budoucnost. Tento křemičitý kámen s pestrou paletou barev pomáhá při komunikaci a vyjadřování sebe samého.

Avanturín a Raci

Avanturín zklidňuje, využít ho Raci mohou při návalu negativních emocí. Avanturín zažehnává hádky. Jde o zelený křišťál, který se používá jako ochranný kámen. Má pověst, že pomáhá s emocionální stabilitou a zvyšuje sebevědomí. Odstín jeho zelené barvy se odvíjí od množství příměsí.

Smaragd a Raci

Smaragd pomůže Rakům nalézt lásku. Tento drahý kámen je člen rodiny minerálů berylů, je známý především pro svou zářivou, sytě zelenou barvu a je spolu s diamantem, rubínem a safírem jedním z tradičních "čtyř drahých" kamenů.

Nefrit a Raci

Nefrit navrátí Rakům duševní harmonii. Nefrit je oblíbený pro svůj lesk, tradičně má tmavě zelenou barvu, ale může být třeba i bílý. Často bývá označován jako dvojče jadeitu. Tento kámen je vysoce ceněn v mnoha kulturách, zejména v Asii, a to díky svým symbolickým asociacím s ctnostmi, jako je moudrost, čistota a klid.

Achát a Raci

Achát posiluje kladný vztah k financím a měl by uspíšit jejich příliv. Je to minerál, který se vyskytuje v různých barvách a vzorech. Jeho vrstevnatá struktura dává vzniknout charakteristickým proužkům a kruhovým vzorům. Často se používá ve špercích a dekorativních předmětech. Je známý pro své uklidňující vlastnosti. Říká se, že dovede navodit harmonii těla i mysli.

Další kameny pro Raky

Raci nešlápnou vedle ani s měsíčním kamenem, který pomůže při řešení partnerských neshod. Rudochrozit zklidňuje deprese, pomáhá také při vnitřním neklidu. Unakit je rovněž kamenem psychické rovnováhy. Rudrakša dodá pozitivní energii.

Charakteristika znamení Rak: Domov je pro ně bezpečné místo

Raci jsou emocionální bytosti, které si velmi zakládají na budování rodiny a partnerských vztahů. Často jsou snadno ovlivnitelní svým okolím a důležitá rozhodnutí odkládají na později, neumí se zkrátka rozhodnout pro jednu konkrétní volbu. Vládne jim Měsíc, jejich živlem je voda.

Jsou to velcí romantici, kteří se snaží pomoci ostatním. Často při tom zapomínají na sebe a pak se zmítají v chaosu vlastního života. Bývají nekonvenční a mají plnou hlavu snů. Domov je jejich bezpečným přístavem, kde se často schovávají před světem. Nemají rádi, když o nich ostatní vědí až příliš.

Zdroje informací:

Milujemekameny.cz

Aranys.cz

Nefertitis.cz

Cukrářská hvězda Besky o toxickém prvním manželství: Otřesná životní zkušenost probíhala i během MasterChefa

Cukrářská hvězda Besky o toxickém prvním manželství: Otřesná životní zkušenost probíhala i během MasterChefa

Související články

Další články