Horoskop a spánek: Tři znamení zvěrokruhu, která v noci špatně spí

Horoskop a spánek: Tři znamení zvěrokruhu, která v noci špatně spí
Zdroj: Freepik

Špatný spánek tu a tam potrápí každého z nás. Existují ale tři znamení zvěrokruhu, která si na nespavost stěžují neustále. Co za tím vězí a jak to změnit?

Jana Jánská
Jana Jánská 01. 08. 2023 05:57

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk má občas problém uklidnit se a uvolnit. Hlava plná myšlenek a neklidná povaha mu brání v usínání. Následně trpí nespavostí a budí se uprostřed noci.

Zrozencům ve znamení Býka prospějí relaxační rituály. Mohou si před spaním dopřát teplou koupel či meditaci, špatné není ani odložit telefon a místo toho si večer číst knížku. Tím si uvolní mysl a připraví se na klidný spánek.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Lidé narození ve znamení Panny se v noci často budí kvůli své perfekcionistické povaze. Mají tendenci neustále přemýšlet o problémech a hledat jejich řešení. Milé Panny, uvědomte si, že právě tohle vám brání ve spokojeném spánku. A když se pořádně nevyspíte, na druhý den budete unavené a octnete se v nekončícím kolotoči špatného spánku.

Zkuste si před spaním zapisovat všechny důležité myšlenky do deníku. To vám pomůže uvolnit mysl a zbavit se stresu. A když se ráno vzbudíte odpočaté, řešení najdete s lehkostí...

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Toto znamení patří k pořádným "provinilcům". Nekazí si spánek přemýšlením nebo večerním sportem, ale jídlem. Štíři totiž mají v oblibě nacpat se večer něčím nezdravým a těžkým. Není divu, že se jim pak špatně spí.

Řešením je změna životosprávy. Díky tomu se Štírům zlepší nejen spánek, ale také pocítí, že jejich tělo funguje jinak. A to za trochu večerního odpírání stojí...

Další horoskopy ➔

Vysmátý spisovatel Patrik Hartl má obavy ze StarDance: Nejvíc se bojím vlastní hysterie a svých blbých keců

Vysmátý spisovatel Patrik Hartl má obavy ze StarDance: Nejvíc se bojím vlastní hysterie a svých blbých keců

Související články

Další články