Nejlepší dědečkové podle horoskopu: Tři znamení zvěrokruhu, která v létě dovádí se svými vnoučaty

Nejlepší dědečkové podle horoskopu: Tři znamení zvěrokruhu, která v létě dovádí se svými vnoučaty
Zdroj: Freepik

Děda je jako táta, ale má víc času. Prázdniny s ním se obejdou bez mobilu a televize, ale to neznamená, že nebudou zábavné. Která znamení zvěrokruhu vezmou svá vnoučata na ryby, přespí s nimi pod širým nebem a společně zažijí nezapomenutelná dobrodružství?

Jana Jánská
Jana Jánská 25. 07. 2023 05:54

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Dědečkové narození ve znamení Berana jsou energičtí a dobrodružní parťáci svých vnoučat. V létě se společně zapojují do venkovních aktivit, jako jsou výlety do přírody, rybaření nebo práce na zahradě. Svá vnoučata, která už určitě mají mobilní telefony, učí tradičním a mnohdy zapomenutým dovednostem.

K tomu všemu jim vypráví poutavé příběhy ze svého dětství a ukazují, že život byl zajímavý i bez televize a moderních technologií.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zrozenci ve znamení Střelce jsou dobrodružné povahy a nic na tom nezmění ani rychle přibývající léta. Tito dědečkové jsou inspirativní průvodci svých vnoučat v oblastech, jako jsou toulky přírodou nebo lov pokladů. A pokud maminka dovolí, nebo se to před ní povede utajit, Střelci připraví pro svá vnoučata přespávání pod širým nebem.

Rádi se podělí o své zkušenosti a vypráví jim o tom, jak se žilo třeba před padesáti lety. Má to své kouzlo. Kdo se pak ve školce bude moct pochválit třeba tím, že strávil večer u svíčky či petrolejky a usínal pod hvězdnou oblohou?

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou obvykle spojeni s tradičními hodnotami, což znamená třeba schopnost pracovat rukama. Když v létě dostanou na starost vnoučata, vyrábí s nimi hračky a ukáží jim, co všechno lze stvořit ze dřeva.

Dědové narození ve znamení Kozoroha vnášejí do času stráveného s vnoučaty prvek praktičnosti, ale rovněž umí ocenit radost a hravost, kterou oplývají malé děti. A nemají problém zapojit se do všemožných dětských her...

Další horoskopy ➔

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Související články

Další články