Jahodový horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která milují tyto sladké ozdoby zahrádek

Tři znamení zvěrokruhu, která milují jahody a neumí si bez nich představit život
Zdroj: Freepik

Jahody mají rádi asi všichni, ale jenom tři znamení zvěrokruhu je opravdu milují. Podívejte se, kdo si neumí představit svůj život bez jahod a kromě jejich konzumace chodí na samosběr nebo je i pěstuje na balkoně.

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 05. 2024 18:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou známí svou touhou po originalitě a netradičních zážitcích. Čerstvé jahody milují celý život, ale stejně si je rádi trochu oživí. V oblibě mají třeba jahodové smoothie s kokosovým mlékem a chia semínky, které jim kromě osvěžení dodá energii na celý den.

Když Vodnáři nemají zahrádku, vůbec jim to nevadí. Jsou přeborníci v pěstování jahod na balkoně. A na svou úrodu jsou vždy patřičně hrdí...

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci jsou společenské a všestranné znamení, které miluje pestrost a různorodé chutě. Jahody jsou pro ně oblíbenou letní pochoutkou, kterou si rádi vychutnávají na mnoho způsobů. Jedním z nich je třeba jahodový salát. Čerstvé jahody stačí zakápnout kvalitním balzamikem, doplnit bazalkou a ideální lehký dezert je na světě.

Blíženci si užívají také samosběr jahod, kde mohou strávit čas s rodinou a s nadšením sbírat zářivě červené plody...

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která se mohou utlouct po zmrzlině.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi představují tradiční a stabilní znamení, které si váží jednoduchých a autentických radostí života. Jahody jsou pro ně symbolem léta, domova a vzpomínek na dětství. Nejraději si pochutnávají na čerstvých jahodách, to je klasika, která se nikdy neomrzí.

Na své zahrádce mají vždy místo vyhrazené pro jahody a zkouší různé odrůdy, které jim co nejvíc přiblíží chuť dětství. Když půjdete s Kozorohem na výlet do lesa, jděte raději před ním. Jinak se vám neujdou žádné lesní jahůdky...

Další horoskopy ➔

Související články

Další články