Jak se změnily hrdinky seriálu Přátelé: Courteney Cox si znetvořila obličej plastikami, Jennifer Aniston zastavila čas

Jak se změnily hrdinky seriálu Přátelé: Courteney Cox si znetvořila obličej plastikami, Jennifer Aniston zastavila čas
Zdroj: Profimedia/Courtesy Everett Collection, Studio Only/koláž Lifee
Monica, Rachel a Phoebe, hlavní ženské hrdinky seriálu Přátelé.Úklidem posedlou Moniku hrála Courteney Cox. V 90. letech platila za vyhlášenou krásku. Následně podlehla trendu plastických operací a zkrášlovacích procedur, které ji změnily k nepoznání. Nyní se máma dvacetileté Coco snaží vrátit k přirozenému vzhledu.Vtipnou a oduševnělou Phoebe si zahrála Lisa Kudrow.+ 3 fotky+ 4 fotky

Od začátku vysílání seriálu Přátelé uplynulo už 30 let. Stejně jako ikonické dílo neztrácí ani po třech dekádách na své hodnotě, populární zůstávají i jeho hlavní protagonistky. Přesto je znát, že za tu dobu se v jejich životě odehrálo mnohé. Jak moc se změnily seriálová Rachel, Monica a Phoebe?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 23. 09. 2024 06:00

Seriál Přátelé poprvé vládl našim obrazovkám v letech 1994-2004 a později se na ně pravidelně vracel. Jeho hrdinové - parta šesti kamarádů z Central Parku - bavili (a často inspirovali) nejen po stránce módní nebo účesové, ale také nesmrtelnými hláškami, které od té doby prakticky zlidověly.

I když představitelé hlavních rolí nemuseli díky astronomickým honorářům do smrti pracovat, na štěstí pro fanoušky se do ústraní nestáhli. Sledovat jsme tak mohly i dráhy tří vůdčích žen seriálu Jennifer Aniston (55), Lisy Kudrow (61) a Courteney Cox (60). Jak vypadaly tehdy a jak jsou na tom dnes?

Jennifer Aniston změnil seriál od základu život

Pro krásnou blondýnku byli Přátelé klíčovým projektem kariéry. Díky nim se dostala mezi hereckou smetánku a miliony žen chtěly vypadat, oblékat se a česat jako seriálová Rachel. Konkrétně její poměrně nepraktický, o to ale osobitější sestřih z počátku Přátel způsobil revoluci v kadeřnických salonech, stejně jako její minisukně nebo prádlové šaty v devadesátkové módě.

A nemenší vášně vzbuzovaly také hereččiny často viditelné bradavky. "Nevím, co na to říct, podprsenku jsem nosila. Takhle moje ňadra prostě vypadají. Nemám pocit, že bych se měla za něco stydět," odrážela kritiku pro magazín Vogue.

Seriál ale kromě popularity vynesl Jennifer i něco mnohem důležitějšího. Během jedné z epizod poznala svého budoucího manžela Brada Pitta (60). Ač jejich vztah skončil rozvodem (stejně jako hereččino další manželství s kolegou Justinem Therouxem (53)), Jen se nakonec ze všeho oklepala a dnes patří k nejinspirativnějším ženám Hollywoodu, co se týče životného stylu, jídelníčku, péče o tělo, ale i módy. Navíc se zdá, jako by od konce natáčení Přátel nezestárla ani o den.

Courteney Cox propadla plastickým operacím

To představitelka úklidem posedlé Moniky měla v tomto směru méně štěstí. Postava Courteney Cox měla původně být vůdčí ženskou rolí, ale nakonec ji přebila právě naivka Rachel. A herečky se to možná dotklo víc, než čekala. Už během natáčení začala koketovat s plastickou chirurgií, kde se postupně stala pravidelnou návštěvnicí.

Injekce a výplnězměnily obličej k nepoznání. A určitě ne k lepšímu. Koncem prvního desetiletí nového milénia tak o ni fanoušci začaly mít strach. "V určitou dobu si řeknete: 'Sakryš, měním se. Vypadám starší.' Roky jsem se pak snažila zastavit čas," poukázala pro list Sunday Times Style. "Přitom jsem si nevšimla, jak moc se měním. Že kvůli těm všem výplním a injekcím vypadám divně. Už bych do toho znovu nešla."

Courteney si tak nechala výplně rozpustit a snaží se vrátit k přirozené kráse, která jí určitě nechybí. Radost jí dělá také dcera Coco (20) z manželství s hercem Davidem Arquettem (53).

Lisa Kudrow se během Přátel vdala za vysněného muže

Představitelka Phoebe Buffay se už mnohokrát nechala slyšet, že se vedle svých kolegyň cítila jako ošklivé káčátko. Respektive jako hora, neboť byla vysoká a přišla si i mohutná. Její seriálové hlášky ale milovali a milují všichni. Protože Lisa Kudrow je velkou zastánkyní přirozené krásy, nikdy příliš neexperimentovala se svým vzhledem a dodnes stárne s grácií.

Ostatně nepotřebuje si nic dokazovat. Od roku 1995 je šťastně vdaná za francouzského reklamního manažera Michela Sterna, s nímž má syna Juliana (26). Jejich seznámení by ale nevymysleli ani scenáristé slavného seriálu. "Bydlela jsem tehdy s jednou Francouzkou, která si k nám jednou přivedla nového přítele. Byl to právě Michel. Jak jsem ho zahlédla, řekla jsem si: 'To je dokonalý muž, ale je to ztracené, protože není můj,'" poukázala Kudrow pro list Daily Mail.

O dva měsíce později se ale její spolubydlící se svým objevem rozešla a Lisa měla volné pole působnosti. Přesto se s Michelem dali dohromady až o šest let později, kdy se potkali na jedné oslavě narozenin. A od té doby jsou spolu.

Zdroje informací:
Parade.com
Popsugar.com
Dailymail.co.uk
Thetimes.com

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články