Je libo zmrzku? Vyrobte si vlastní. Bez éček a jen s tím, co v ní chcete mít

Je libo zmrzku? Vyrobte si vlastní. Bez éček a jen s tím, co v ní chcete mít
Zdroj: Pixabay

Nanuka nebo točenou? A co třeba kopečkovou? Sáhnout v horkých letních dnech po zmrzlině je logické řešení a odolávat dětskému škemrání je zase velmi náročné. Nenapadlo vás ale někdy připravit si zmrzlou dobrotu doma?

Komerční sdělení
Komerční sdělení 06. 08. 2021 12:00

Řada z nás má určitě doma klasická tvořítka na domácí nanuky. Ale přiznejte se, jak často si dáte tu práci a připravíte je? Protože to vedle nakoupení surovin znamená vytáhnout mixér, hmotu napěchovat do formiček, přičemž i při největší snaze nám velká část skočí na lince, a potom ještě co pár minut poslouchat dětské výčitky, že nanuky opravdu ještě v mrazáku neztuhly…

Pochoutka bez námahy

Co takhle investovat do opravdového zmrzlinovače? Má řadu výhod. Zmrzku máte rychle hotovu, do nádoby „naházíte“ vše potřebné a o nic víc se nestaráte. Vlastně o něco ano… O snědení!

Třeba elektrický zmrzlinovač GrandCHEF od Tescomy je opravdu odborník na slovo vzatý. Vyrobíte v něm až 500 ml kvalitní domácí smetanové nebo ovocné zmrzliny, záleží jen na tom, na co máte doma chuť. Přesně víte, co jíte, protože se vyvarujete všech konzervantů a dochucovadel.

Protože má GrandCHEF velký plnicí otvor, nemusíte při doplňování ingrediencí snímat víko, stačí jen přihazovat cokoliv dobrého. Zmrzlina se vám bude dělat před očima bez námahy, o vše se totiž postará elektrická pohonná jednotka zmrzlinovače. A nehrozí ani přimrzání zmrzlinové směsi ke stěnám nádoby během promíchávání, protože je opatřena speciální povrchovou úpravou.

Přidejte šumivé víno

Možná se bojíte toho, že si nebudete vědět rady s tím, jakou zmrzlinu připravit. Na internetu ale najdete desítky tipů a receptů, a navíc součástí zmrzlinovače GrandCHEF je i brožurka s recepty. A i když třeba na zmrzlinu zrovna nejste, nezoufejte. GrandCHEF totiž umí i vynikající ledové koktejly a těmi můžete zazářit nejen na dětské, ale i na dospělácké párty.

Chcete příklady dobrot, které domácí zmrzlinovač dovede vykouzlit? Pokud dáváte přednost smetanovým zmrzkám, stačí mléko, jogurt nebo třeba tvaroh a k němu přidat to, co máte doma rádi – vanilkový lusk, čokoládu, ovoce. Na sorbet vám stačí oblíbené ovoce a nemusíte se bát experimentovat a přidat třeba šumivé víno.

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články