Když se spojí nejlepší cukrář s nejlepším kuchařem: Fat Brothers Maršálek s Chejnem

Josef Maršálek a Robert Chejn alias Fat Brothers.
Zdroj: Chateau Kotěra
Atmosféru Chateau Kotěra si zamilujete.Mořské plody šéfkuchař Chejn prostě umí.Dokonalý gastronomický zážitek vás čeká v hotelové restauraci.Lehké a moderní menu je plné chutí.+ 7 fotek+ 8 fotek

Dva profesionálové, jeden kuchař, druhý cukrář, kteří se rozhodli distribuovat své lahůdky mimo restauraci a cukrárnu. Cukrář, jehož dortíky miluje i anglická královna, společně s kuchařem a majitelem legendární restaurace Chateau Kotěra vám přinesou domů trochu té opravdu vysoké gastronomie.

Petra Járková
Petra Járková 12. 04. 2019 08:00

Kdo je Josef Maršálek a Robert Chejn?

Robert Chejn, manažer a majitel legendární restaurace v Chateau Kotěra, a Josef Maršálek, který téměř 9 let pracoval na vedoucí pozici cukrářského oddělení Harrod’s v Londýně, teď působí v Chateau Kotěra spolu a vymýšlejí delikatesy, které přinesou flér poctivé restaurace k vám domů a nabudí váš mlsný jazýček. Tyto dvě legendy dala dohromady právě láska k dokonalému a kvalitnímu jídlu, a proto založily značku Fat Brothers, která nabízí nevídané slané i sladké delikatesy ve skle, které si můžete odnést domů.

Kde tito mistři svého oboru působí?

Nedaleko Kolína, uprostřed anglické zahrady, najdete zámecký hotel Chateau Kotěra, který se hrdě pyšní nejen vysokým gastronomickým zážitkem, ale také nezapomenutelnou atmosférou první republiky. Celý hotel se nese v duchu neoklasicismu a vznikl pod taktovkou významného architekta Jana Kotěry. Celou atmosféru dokreslují originály a repliky z původní doby.

Co pánové nabízejí a vy si můžete zakoupit?

Rillettes z mladé kachny s pomerančem a tymiánem

Pomazánka z pomalu pečené, trhané mladé kachny ovoněná pomerančem.

Složení: kachní maso, šalotka, pomeranč, máslo, koňak, směs koření, sůl, pepř

 

Paštika z divočáka s kalvadosem a pistáciemi

Paštika ze směsi marinovaného divočáka a vepřového bůčku s pistáciemi.

Složení: maso z divočáka, vepřové maso, vepřová játra, vejce, kalvados, jablko, pistácie, sůl, směs koření

 

Želé z indické růže

Květinová "marmeláda" z plátků indických růží.

Složení: cukr, voda, citronová šťáva, pektin, plátky indických růží

 

Karamel s himálajskou solí

Sladká pomazánka ze třtinového cukru a růžové soli z Himálaje.

Složení: třtinový cukr, smetana, máslo, himálajská sůl

 

Hruškové čatní se zázvorem a badyánem

Pikantní sladkokyselé čatní ze zralých hrušek s balzamikovým octem, ovoněné badyánem.

Složení: hrušky, cukr, cibule, zázvor, balzamikový ocet, olivový olej, směs koření, sůl

Jak obléknout velká prsa, abyste nevypadala vulgárně? Stylistka prozrazuje tipy na materiály, střihy i kouzlo vertikální linie

Jak obléknout velká prsa, abyste nevypadala vulgárně? Stylistka prozrazuje tipy na materiály, střihy i kouzlo vertikální linie

Související články

Další články