Představte si zmrzlou kostku šampaňského, jak se rozpouští ve vašem oblíbeném drinku, syčí, praská… Ach. Že se tento netradiční led stal hitem letošního léta, nás vůbec nepřekvapilo.
Vlastně je s podivem, že nikdo doposud nezkusil nalít do formiček na led něco jiného. Nebo možná ano, ale díru do světa s tím každopádně neudělal. Nejoblíbenější alkoholické bublinky ale vzdorovat dlouho nemohly.
Šampaňské neztuhne tak jako voda. To ale nemusí být nutně na škodu – alkohol se o to rychleji rozpustí a vytvoří delikátní kombinaci s dalšími ingrediencemi. Tou nejpopulárnější je vychlazený pomerančový džus. Vhoďte pár kostek šampaňského a populární drink Mimosa je na světě!
Mějte však na paměti, že když sobě či klientovi naservírujete do džusu pár zlatavých kostek a pak znovu a znovu, užijete si nejen příjemné ochlazení, ale příští den možná i kocovinu. Nezapomeňte – pořád to je zmrzlý alkohol.
Zdroj: MyDomaine