Zážitek na míru! Nové zimní menu podávané v šestnáctichodové variaci od těch nejlepších v oboru nyní můžete ochutnat i vy.
Zimně vyladěné menu restaurace Benjamin, za kterým stojí executive chef Štěpán Návrat, head chef nr. 1 Radek Jakubec a head chef nr. 2 Gavin Lewis je rozděleno na pět tematických sekcí.
Výběr sekcí
Dané sekce jsou ŘEKA, ZAHRADA, PEŘÍ, LOUKA a POKUŠENÍ. Ty ukrývají, co samotné názvy napovídají.
Poklady z řeky
„V kapitole ŘEKA je třeba sumec, rak nebo jeseter. Zima je nevlídná a zážitky ji zpříjemňují, proto jsme se rozhodli pro nejdelší menu, které jsme v Benjaminu zatím podávali. Gastronomicky prožité dlouhé chladné večery, to je naše zimní sezónní menu,“ říká executive chef Štěpán Návrat.
Vaření s kofilou
Dále se hosté mohou těšit na sladkou sekci POKUŠENÍ, ve které se objeví kofila, pribináček, jehličí a perník, naopak v PEŘÍ hosté ochutnají perličku, křepelku a kachnu.