Jindřich (51): Musím si časem najít milenku. I když jediná žena, po které toužím, je moje manželka

Skutečné příběhy o sexu: Musím si časem najít milenku. I když jediná žena, po které toužím, je moje manželka
Zdroj: Freepik

Jindřich je skoro dvacet let ženatý s Katkou. Jenže jeho manželka nemá zájem o milování. Jindřichovi tak časem nezbude, než si najít milenku. Smutným paradoxem je, že by nejraději spal se svou ženou.

Adéla Šťastná
Adéla Šťastná 02. 06. 2024 19:00

S Katkou jsem od mládí. Poznali jsme se na vysoké škole. Vychováváme tři děti a už skoro deset let spolu nemáme sex.

Manželka mi na férovku řekla, že je frigidní

Katka nikdy nebyla náruživá, ale tak nějak jsme si vyšli v této oblasti vstříc. Nikdy jsem s manželkou nepoznal orální sex. Hnusil se jí. Při milování byla ochotná vystřídat dvě polohy a pak jsem věděl, že musím vyvrcholit, jelikož to bylo maximum, co mi v této oblasti byla ochotná poskytnout. Katka je nádherná, sportovkyně, veselá, vtipná, oblíbená v naší partě kamarádů, skvělá máma, spolehlivá partnerka. Jen je frigidní.

Vše se mnou řešila na rovinu"Jindro, znáš mě dlouho. Vždy jsem se snažila tě uspokojit, ale nic mi to neříká. Prostě mě tyhle trapné pohyby nebaví. Dělám to jen proto, že tě miluju. Zkoušela jsem se vzrušovat i sama, ale nic mi to neříká. Nepotřebuju to k životu. A už to dělat nechci," oznámila mi a nikdy více už jsme toto téma neotevřeli.

Kamarádi mi manželku závidí, ale kdyby věděli...

Katku upřímně miluju a vím, že i ona mě. Naše manželství i po mnoha letech klape. Až na sex. Máme partu kamarádů. Trávíme spolu dovolenou, často grilujeme a sportujeme. Kamarádi mi Katku závidí. Když jsme na dovolené a vystaví své tělo v bikinách, chlapi slintají. Dokonce je Katka i kontaktní. Často mě pohladí, když okolo mě prochází. Mrkne na mě, když se naše pohledy setkají. Jenže já vím, že tím to končí.

Všichni si asi myslí, že Katka je dračice s tělem bohyně. Že máme žhavý sex. Kdyby kamarádi věděli, to by asi koukali. Nikdy bych ale naše manželství nedegradoval tím, že bych intimnosti s někým rozebíral. Vím, že ani Katka nemá potřebu znát názor někoho cizího. Stačí jí, že jsme si to vyjasnili mezi sebou my dva.

Manželka mi povolila milenku, já chci ale ji

Manželka je natolik nad věcí, že neřeší nepodstatné věci. Ví, že spolu budeme do smrti. Ví, že si časem určitě najdu milenku. Teď jsem ve fázi, že se vzrušuju u porna. Honím si ho ve sprše a u toho si představuju manželku. Nevím, jak dlouho mě bude bavit masturbace. Dokonce mě u toho jednou Katka nachytala. Strašně jsem si přál, aby za mnou přišla do sprchy a přidala se. Samozřejmě se tak nestalo.

Naopak mi naznačila: " A nechceš třeba dvakrát týdně chodit s kamarády hrát fotbal? Klidně jdi, budu ráda, že se dobře pobavíš." Vlastně mi jinými slovy řekla, ať si najdu milenku a ona že to schvaluje. Evidentně jsem smolař. Skoro všechny ženy by byly nadšené, kdyby po nich manžel po dvaceti letech toužil tak, jako já toužím po Katce. A ona mi zatím dala svolení, abych si našel milenku.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Cukrářská hvězda Besky o toxickém prvním manželství: Otřesná životní zkušenost probíhala i během MasterChefa

Cukrářská hvězda Besky o toxickém prvním manželství: Otřesná životní zkušenost probíhala i během MasterChefa

Související články

Další články