Jitka (32): Načapala jsem přítele, jak pod stolem dráždí nohou kamaráda. Přišla jsem tak rázem o dva nej muže svého života

smutek
zoufalství
trápení
Zdroj: Freepik

Je v dnešní době opravdu tak složité najít heterosexuálního muže? Jitka se dlouhá léta kamarádila s Jindrou, spolužákem ze střední školy, který měl za celou dobu pouze jednu přítelkyni. Pak Jitka představila Jindrovi svého nového přítele Miloše. Bohužel ani ne za měsíc tím přišla v jediný moment o kamaráda i lásku.

Adéla Šťastná
Adéla Šťastná 20. 07. 2024 19:00

Normálně zapíjím žal. Sedím doma a sama vypiji celou lahev vína. K tomu se oprávněně lituji. Vztah s novým přítelem Milošem totiž vypadal až do včerejšího večera slibně.

Kamarád to měl se vztahy komplikované

Jindra je můj spolužák ze střední. Sice bydlíme každý v jiném městě, ale jsme v kontaktu. Každý den si telefonujeme a minimálně dvakrát týdně jsme spolu zašli do kavárny. Rozebíráme všechno možné. Rodinné sváry, problémy v práci a vztahy. Tedy ty moje. Jindra, ač je to fakt pěkný chlap, měl za dobu, co ho znám, jen jeden vztah a ten nedopadl moc dobře. Slečna ho po roce opustila. Podrobnosti rozchodu mi Jindra nesdělil.

Jindra je vážně fešák. Mnoho žen na něj mlsně hledí, ale on se vždy věnuje výhradně mně. Má svalnatou postavu, vždy je perfektně oholený a upravený. Má delší vlasy stažené do krátkého ohonu. Chodí moderně oblečený a pracuje jako manažer. Nechápu, kde je problém. Jindra je i empatický. Jeho problém s navázáním vztahů jsem přikládala smůle. Zkrátka nevysvětlitelné shodě náhod, které vedly k tomu, že je Jindra bez partnerky. A toto téma jsem neotvírala. Nechtěla jsem rýpat do bolavého místa.

Nový přítel byl vážně pěstěný fešák

Miloše jsme se poznali na víkendové firemní akci. S kamarády byli ubytovaní ve stejném hotelu jako my. Večer jsme se dali do řeči u baru, a když jsme zjistili, že jsme ze stejného města, tato milá náhoda prolomila ledy. Miloš mě upoutal svou vizáží. Evidentně mu na zevnějšku velice záleželo. Měl upravené ruce, na předloktí ani chloupek. To mě zarazilo. Zaměřuji se totiž u mužů na ruce a většina chlupy v těchto místech neřeší. Miloš příjemně voněl a z mé strany jiskra přeskočila okamžitě.

U hotelu bylo relaxační centrum, druhý den navečer jsem tam zašla. Čtyřka kamarádů včetně Miloše seděla ve vířivce. Byl na ně pěkný pohled. Sval vedle svalu v bublající vodě. Zamířila jsem do sauny. Za chvíli za mnou přišel Miloš. Kolem pasu měl ovázaný ručník a vypadal sakra dobře. Proto jsem se ani nedivila, když jsme večer skončili u mě na pokoji. No, nejsem na to hrdá, ale nemohla jsem odolat. Takto živočišně začal náš vztah.

Při návštěvě restaurace jsem přišla o kamaráda i přítele

Už po týdnu jsem Miloše seznámila s Jindrou. Seděli jsme u společného stolu a já vtipkovala: „Kluci, vypadáte jako přes kopírák. Takoví šampónci. Oba hezky voníte, pěkně se na vás kouká.“ A protože si kluci padli do noty, scházeli jsme se ve třech. Chodili jsme do kaváren i na večeře. Nevím, zda jsem nevšímavá nebo hloupá, ale asi jsem byla jediná ze všech lidí na světě, kdo nezaregistroval, jak se k sobě kluci mají.

Včera jsme totiž byli na večeři, já se opřela o opěradlo a všimla si, že Miloš má vyzutou botu a jednu nohu v Jindrově klíně. A tam ho lehce masíroval. Zůstala jsem nehybně sedět a dívala se na své společníky. Ti si hleděli do očí a byla v nich touha. Najednou mi došlo, že jsem to já, kdo je v naší trojce navíc. „To si děláte srandu,“ suše jsem zasyčela a zvedla se k odchodu. Venku za mnou přiběhl Miloš a omluvil se, že je bisexuál, a jestli mi to nebude vadit, mohli bychom večer zakončit ve třech.

"Jako s Jindrou? Vždyť je to můj kamarád! Navíc jsem roky nepoznala, že je teplej. Nebo jak to vůbec má,“ brečela jsem. „Užijte si to spolu a už vás ani jednoho nechci vidět!“ otočila jsem se na podpatku a odešla. A teď se lituju. Zradil mě kamarád, podvedl mě s mým partnerem. A zradil mě i můj kluk. Ani ne po měsíci jsem mu nestačila v posteli. Ale asi to nebyl ani vztah. To je tak těžké najít heterosexuálního chlapa?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články