Kate Middleton si střídá šaty s dalšími urozenými dámami: Královna Mary i princezna Beatrice oblékly stejné modely o rok dříve

Kate Middleton
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Lahvově zelená patří k oblíbeným barvám známých žen, Kate Middleton nevyjímaje. V těchto hedvábných šifonových šatech značky The Vampire's Wife za 48 tisíc Kč se příhodně objevila na návštěvě pivovaru Guinness v roce 2020.Už o rok dříve se v šatech stejné značky, barvy a velmi podobného střihu (jen s přidanými volány) objevila na křtu knihy The Dior Sessions: Dior Men princezna Beatrice.Nejen obyčejné matky s dcerami, ale i matky a dcery královské si půjčují oblečení. Tento třídílný bílý kalhotový kostým Max Mara měla na sobě nejprve roku 2017 dánská královna Mary......aby si ho roku 2022 vzala na biřmování i její dcera, princezna Isabella.+ 12 fotek+ 13 fotek

I když se liší názory nebo národností, jedno mají členky evropských královských rodin společné: často sahají po stejných módních kouscích. V totožných šatech jsme tak mohli vidět Kate Middleton (42) a dánskou královnu Mary (52) nebo britskou princeznu Beatrice (36) a její tetu, vévodkyni Sophii (59). A to není zdaleka všechno.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 16. 10. 2024 06:00

Za pověstná královská dvojčata platí hlavně první uvedená dvojice. Kate a Mary spolu nejen kamarádí, ale mají i podobný vkus. Opakovaně se tak obě objevují na veřejnosti v šatech Jenny Packham nebo Beulah. Pozadu ale nezůstává ani manželka prince Harryho (40) Meghan Markle (43), která roku 2019, jen o jediný den později, oblékla stejnou koženou sukni jako španělská královna Letizia (52).

Vybrali jsme pro vás osm nejzajímavějších případů, kdy od sebe členky královské rodiny na módním poli opisovaly.

Květinové šaty Matchmaker značky Zimmermann (41 tisíc Kč)

Po stejném kousku, navíc v rozmezí pouhých dvou dnů, sáhly letos princezna Beatrice a její teta, vévodkyně Sophie. Květované midi šaty značky Zimmermann vynesla nejprve vévodkyně z Edinburghu na hradě Windsor, kde je doplnila psaníčkem Strathberry a lodičkami Prada.

O dva dny později se ve stejném modelu objevila na dostizích v Ascotu její neteř Beatrice. Jen je ozvláštnila saténovým psaníčkem a lodičkami značky Roger Vivier. Do vlasů si pak vetkla čelenku Juliette Botterill.

Košilové šaty Shalini od Beulah London (15 800 Kč)

Že Mary a Kate jsou jako dvojčata, už jsme zmiňovali na začátku. Dokládají to například vzorované modré košilové šaty Beulah, které dánská královna oblékla v roce 2019 v Indonésii.

Stejný kousek pak měla na sobě i manželka prince Williama, a to při návštěvě Nemocnice královny Alžběty II. v červenci 2020. Oběma dámám to moc slušelo!

Kožená sukně Selrita od značky Boss (14 tisíc Kč)

Téměř na den přesně oblékly stejnou sukni od značky Boss manželka prince Harryho Meghan Markle a španělská královna Letizia. Stalo se tak roku 2019.

Zatímco Letizia spárovala luxusní kousek z jehněcí kůže s bílou halenkou Carolina Herrera, vévodkyně ze Sussexu ji o den později vynesla na diskusi u kulatého stolu s vínovým topem, a docílila tak trendy kombinace tón v tónu.

Nejen na Kate Middleton, ale i další členky královských rodin ve stejných šatech se můžete podívat v naší fotogalerii.

Moderátorka Martina Hynková Vrbová nemohla sedm let otěhotnět: Hormony mě měnily k nepoznaní

Moderátorka Martina Hynková Vrbová nemohla sedm let otěhotnět: Hormony mě měnily k nepoznaní

Související články

Další články