Kvízová dáma o svých nedostatcích: Nachytáte mě na amerických celebritách, přiznává Dagmar Jandová z Na lovu

Kvízová dáma z pořadu Na lovu
Zdroj: Pavel Dvořák/Extra
Kvízová dáma z pořadu Na lovu společně se svými kolegy a nejmladší posilou týmu (mladík vlevo). Bude si říkat Bandita a je to bývalý soutěžící.Kvízová dáma z pořadu Na lovu si vyrazila s kolegy do společnosti na letní tiskovou konferenci televize Nova.Kvízová dáma z pořadu Na lovu oblékla elegantní zelené šaty.Partička Na lovu se vrací na podzim na televizní obrazovky s novým kolegou, Banditou.+ 16 fotek+ 17 fotek

Kvízová dáma z pořadu Na lovu, Dagmar Jandová (45), vstupuje na podzim do třetí sezóny na televizní obrazovce. V rozhovoru pro magazín Lifee.cz rekapituluje čas, který strávila na očích veřejnosti a prozrazuje, na kterých otázkách se stále nechává nachytat, nebo čemu se věnuje ve volném čase se svými dcerami. Jak se proměnil její vztah k módě? A které divadelní představení si v září nenechá ujít?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 08. 2024 05:00

Kvízová dáma z pořadu Na lovu, Dagmar Jandová (45), vystudovala Přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy, obor Geografie a biologie, a pracuje v Českém hydrometeorologickém ústavu v Praze. Už třetím rokem žije druhým životem a mimo práci a rodinu se ve volném čase mění v přísnou a vždy elegantní Kvízovou dámu.

V minulém rozhovoru nám přiznala, že jisté mezery má v otázce oblékání. "Móda je pro mne dosud neprobádané téma. O módu se popravdě moc nezajímám, není to něco, čím bych žila," tvrdila ještě nedávno. Teď je všechno jinak a paní Dagmar se začíná orientovat i ve vodách, které jí dříve byly cizí. Kdo za to může?

Kvízová dáma nám svěřila, na čem ji nachytáte

Na podzim nás čeká třetí řada pořadu Na lovu. Jak jste se od té doby proměnila?
Určitě je to s trémou lepší. Neříkám, že není vůbec, a také záleží v jakém je člověk rozpoložení. Někdy je to horší, někdy lepší. Ale určitě je to mnohem lepší než na začátku.

Vychytala jste nějaké své znalostní mezery?
Takové sny mám, ale není na to čas. Moc jsem toho nevychytala. Samozřejmě, že se snažím sledovat aktuální dění – víc než kdy dříve. Ale že bych si něco chtěla cíleně doplnit, tak to ne.

Jaké jsou tedy vaše největší mezery?
Myslím, že hůř než sport zvládám modernější věci, jako jsou třeba počítačové hry. Nikdy jsem to nehrála. Určitě jsem na tento typ otázek nikdy neodpověděla správně. A rozhodně to nikdy nedohoním, protože si myslím, že se to nedá.

A jak jste na tom tedy s tím sportem?
Sport je také mé slabší místo, ale tam to není tak zlé. Něco málo sleduji a znám historii. V minulosti jsem vyráběla deskové hry a tam bylo kolikrát potřeba vymyslet i otázky ze sportu. Tam jsem něco pochytila. Když jsem byla malá, táta často v televizi koukal na sport. Když je to z 80. nebo 90. let, tak to třeba i vím! Co mi dělá problém, to jsou americké celebrity. Kdo si vzal koho? Kolik mají dětí?

Hvězdy televize Nova ale poznáte?
Myslím, že v českých vodách showbyznysu se orientuji. Často chodím do divadel, takže české herce znám, včetně mladé generace.

Dcery jsou z mé slávy nadšené, manžel se směje

Také vaši blízcí mají doma už tři roky celebritu. Jak se s tím srovnali?
Nejprve z toho měli spíše srandu. Mám dvě dcery a ty jsou dnes nadšené. Manžel, ten to bere s humorem. Myslím, že jsem se za tu dobu moc nezměnila. Můj život je pořád stejný, stále chodím do své práce. Jediné, co je jiné, že mám méně času a občas si jdu zalovit. Myslím, že doma to vnímají hodně pozitivně.

V minulém rozhovoru jste se mi přiznala, že móda je pro vás zatím neprobádaná disciplína. Ale trávíte hodně času v kostymérně, určitě vás to muselo nějak ovlivnit. Necháte si poradit?
Určitě ano, kostymérky mi poradily, co je lepší nosit, a stejně tak ohledně líčení. Myslím, že je to o něco lepší. To je velká výhoda, protože máme kostymérky, které hodně dobře rozumí své práci. Někdy se jich třeba zeptám, jestli si do divadla můžu vzít tohle s tímhle. Občas dostanu vzácnou radu, kterou jiné ženy nemají možnost dostat. Za to jsem ráda.

Jaká pozitivní událost vás letos na podzim čeká? Máte před sebou třeba nějaké hezké divadelní představení, na které se těšíte?
Do divadla se určitě hrozně těším, zatím máme lístky na září na Lakomce. A přijdou další, chodíme často a rádi. Také se moc těším na natáčení Na lovu, protože teď jsme měli dva měsíce pauzu. Tohle je pro mě hezké oživení, vystoupení z reality.

Na aktuální fotografie lovců z pořadu Na lovu včetně mladé posily se můžete podívat v naší fotogalerii.

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články