Labyrint křížovek vaří s Toprecepty: Časopis plný luštění a receptů si můžete předplatit se slevou a ještě získáte dárek

Spojení Labyrintu křížovek a kulinářského webu Toprecepty.cz nabízí dvojitou porci zábavy.
Zdroj: se souhlasem Toprecepty
Spojení Labyrintu křížovek a kulinářského webu Toprecepty.cz nabízí dvojitou porci zábavy.Labyrint křížovek přináší do tohoto spojení potravu pro ducha......Toprecepty.cz zase potravu pro tělo.Časopis Labyrint křížovek s Toprecepty.cz lze ve vybraných trafikách koupit za 49,90 Kč.+ 1 fotka

Spojení časopisu Katka Labyrint křížovek a webu Toprecepty.cz přináší magazín plný skvělých křížovek a receptů. Najdete tu luštění, tipy do kuchyně a spoustu zábavy. Při ročním předplatném navíc získáte slevu a zdarma obdržíte knihu Naše sudoku.

Žaneta Alexová
Žaneta Alexová 19. 08. 2024 13:30

Katka Labyrint křížovek se spojil s kulinářským webem Toprecepty.cz a díky tomu vznikl skvělý křížovkářský časopis, kde si nejen zaluštíte, ale také se dozvíte mnoho zajímavostí a tipů do kuchyně. V dnešní uspěchané době, kdy každý hledá chvíle klidu a odpočinku, je křížovkářský časopis Labyrint křížovek ideálním průvodcem na cestě k relaxaci.

Tento svižný a oddechový časopis je doslova nabitý nejpestřejší směsí toho, co lidé u nás nejraději luští: velké švédské křížovky, osmisměrky, sudoku, kris-krosy a mnoho dalších oblíbených luštitelských formátů. Labyrint křížovek však nezůstává jen u klasiky. Pro zvídavé luštitele jsou připraveny zbrusu nové a originální útvary jako bubliny a hadi, které přinášejí výzvu pro všechny, kdo rádi zkoušejí něco nového.

Labyrint křížovek a Toprecepty.cz

Tajenky křížovek jsou pečlivě připravené tak, aby nejen pobavily, ale také obohatily čtenáře o zajímavé informace z různých oblastí života. Můžete se těšit na tipy na výlety a akce, inspirující citáty, staré i nové pranostiky a mnoho dalšího. Labyrint křížovek není věnován jen luštění, ale také poznávání a zábavě.

Kromě toho si v časopise přijdou na své i milovníci dobré kuchyně. Labyrint křížovek Toprecepty.cz totiž přináší zajímavé recepty a kulinářské tipy, které mohou zpestřit váš jídelníček. Ať už hledáte inspiraci pro rychlé večeře, nebo chcete vyzkoušet něco nového a neobvyklého, v každém čísle najdete recepty, které jsou nejen chutné, ale také snadno připravitelné. Kulinářské zajímavosti navíc doplňují tipy do kuchyně, které vám usnadní vaření a přinesou nové nápady pro vaše gastronomické experimenty.

Předplatné časopisu Labyrint křížovek

Labyrint křížovek je tedy nejen skvělým způsobem, jak strávit volný čas, ale také bohatým zdrojem inspirace a zajímavostí. Kromě zábavy nabízí poutavé články na atraktivní témata a příběhy, které vám vykouzlí úsměv na tváři. Ať už si časopis vezmete na dovolenou, do vlaku, nebo si s ním uděláte pohodový večer doma, vždy najdete něco, co vás potěší a zabaví.

Časopis je možné zakoupit ve vybraných trafikách za 49,90 Kč. Roční předplatné nabízí speciální balíček, v rámci kterého získáte 4 čísla časopisu Labyrint křížovek s Toprecepty.cz a jako dárek knihu Naše sudoku v hodnotě 119 Kč. Na Burda Store jej pořídíte jen za 169 Kč. Celkově tak ušetříte krásných 47 %...

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články