David (37): Moje manželka tráví hodně času s novou kamarádkou. Důvod jsem pochopil až díky lechtivé fotografii

David (37): Moje manželka tráví hodně času s novou kamarádkou. Důvod jsem pochopil až díky lechtivé fotografii
Zdroj: Unsplash

David měl radost, že si jeho žena Vanda v novém městě našla dobrou přítelkyni. Ty dvě spolu trávily každou volnou chvíli. Davidova radost vyprchala, když objevil důkaz o Vandině mileneckém poměru.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 10. 05. 2023 13:00

Vanda (33) se bála stěhování do nového města. Když se spřátelila se sousedkou Lucií (30), ulevilo se mi. Trávím dost času v práci, takže jsem byl rád, že se má s kým pobavit. Jen jsem netušil, kam až to „pobavení“ může zajít.

Stěhoval jsem se za prací

Moje nová práce měla několik výhod, například krásný byt s výhledem na krajinu. Jen jsme se museli přestěhovat do jiného města. Vanda to nesla poměrně těžce. Zpočátku jsem v práci trávil dvanáct hodin denně. Bál jsem se, aby Vanda nebyla osamělá.

Potkala jsem jednu super holku, vzala mě na jógu a kurz psaní. Je moc fajn, představím ti ji,“ vyprávěla vesele jednou večer, když jsem se vrátil domů. Měl jsem radost, protože vypadala opravdu nadšeně.

Lucie je atraktivní ženská plná elánu. Ty dvě spolu trávily spoustu času a já se přestal strachovat o Vandu a její osamělost. Když jsem měl po delší době na prodloužený víkend naprosté volno, překvapilo mě, že Vanda už má jiné plány. Jela s Luckou na wellness víkend, takže jsem odpočíval doma sám.

Trvalo mi dlouho pochopit, že mezi nimi něco je

Nebylo dne, kdy bych neslyšel o Lucii. Vanda s ní vyrážela ven, nebo si alespoň telefonovaly. Chtěl jsem nám na léto vybrat nějaký pěkný zájezd k moři, ale Vanda se na to vůbec netvářila. Mělo mi dojít, že nechce být dlouho bez Lucie.

Než jsme odjeli na dovolenou, moje žena se večer „vypařila“. Balil jsem si kufr a hledal nějaké věci u Vandy v tašce, když jsem narazil na přeloženou fotku. Byla na ní nahá Lucie, smála se přímo do objektivu. Nejdřív jsem uznal, že je moc pěkná. V další vteřině mi došlo, že moje žena má milenku. Když se Vanda vrátila celá sklíčená, už jsem věděl důvod.

Lucka ti bude asi chybět, ale neboj, za týden tě má zpátky,“ řekl jsem dramaticky, ale nepochopila mě. A tak jsem na stůl mrštil tu fotografii a připadal si jako nějaká žárlivá ženská. Vanda se na mě smutně podívala a pak za sebou zavřela dveře do ložnice.

Dovolená měla hořkou příchuť

Na dovolenou jsme sice odjeli, ale nálada byla pod bodem mrazu. Na jednu stranu byl dobrý nápad vyčistit si hlavu v cizím prostředí. Celou dobu jsem si ale představoval, jak mohla dovolená probíhat, kdyby moje žena neměla poměr.

Možná si ani Vanda není jistá, jestli mě chce opustit a žít se ženou. Třeba se opravdu jen „bavila“. Teď musím počkat, s čím přijde ona sama. Jsem připraven na nejhorší...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články