Móda z přehlídky Debbie Brown: Švantnerová jen ve stříbrných třásních, Kynychová si kryla dekolt obřím květem

Móda z přehlídky Debbie Brown: Nikol Švantnerová jen ve stříbrných třásních, Hanka Kynychová si kryla dekolt obřím květem
Zdroj: Tomáš Martinek/Extra/koláž Lifee
Nikol Švantnerová dorazila v kabaretních koktejlkách obtěžkaných třásněmi a moc jí to slušelo.Rozverná Nikol Švantnerová.Jan Bendig dorazil jen v průhledném topu.Bratři Bendigové oblékli velmi podobné transparentní topy.+ 16 fotek+ 17 fotek

Festivalový seznam módních přehlídek v pondělí v podvečer doplnilo další jméno. Svou opulentní kolekci tam totiž představila excentrická návrhářka Debbie Brown. Na přehlídkovém mole zářila nejen díky stříbřitým šatům Nikol Švantnerová (31) a několik extravagantních pánských modelů představili i Marsell (25) a Jan (30) Bendigovi.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 02. 07. 2024 11:35

Designérka, jejíž model oblékla na červený koberec letošního zahájení i redaktorka lifee.cz Eva a prohlédnout si jej můžete v přiložené fotogalerii, představila svou kolekci přímo v průběhu karlovarského filmového festivalu. Ujít si ji tak tradičně nenechala řada známých tváří.

Kabaretní kreace Nikol Švantnerové

Mezi hosty se tak objevila třeba modelka Nikol Švantnerová a vynesla takřka kabaretní kreaci vytvořenou z řad stříbřitých třásní, ve které vynikly modelčiny dokonalé nohy. Nikol si tentokrát užila přehlídku z publika, v sobotu sama stanula na mole Mattoni Life Baru, kde předvedla model jedné z vítězek Mattoni Young Fashion Stars.

Marsell a Jan Bendigovi s odhalenou hrudí

Do třpytivých kamínků síťovaných topů rovněž ve stříbřitých tónech návrhářka oblékla také duo bratří Bendigů. Zatímco Marsell skryl top pod petrolejově zelenou vestičku, Jan se vydal do světa rovnou s průhledným topem na holém těle, přesně v duchu současných trendů.

Kynychová jako kanárek

Naopak velmi výrazný odstín žluté vynesla mezi hosty na přehlídce Debbi Brown cvičitelka Hanka Kynychová. Své pěstěné křivky napěchovala do svítivě žluté róby s transparentními vsadkami a vysokým rozparkem, které dominoval tvarovaný dekolt s impozantní květinovou aplikací na jednom rameni. O účes a líčení se Hance před přehlídkou postarali v salónu Lorma, který je v průběhu festivalu hvězdám k dispozici v Grandhotelu Pupp.

Sama návrhářka pak svůj kobaltově modrý outfit, ve kterém si převzala kytici po závěrečném defilé, ladila dle stylu v současnosti velmi módní značky Balenciaga a jejího ikonického modelu legín, dominovaly mu totiž přiléhavé kalhoty kryjící celou nohu i s chodidlem, přes které nazula třpytivé štrasové střevíčky.

Na modely z karlovarské přehlídky Debbie Brown i známé tváře, které ji sledovaly z židliček pro publikum, se můžete podívat do fotogalerie.

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Související články

Další články