Módní policie ze Sladkých neřestí Lucie Bílé: Gondíková ukázala krásnou dceru, Chantal Poullain v odvážném modelu dokonalé nohy

Módní policie ze Sladkých neřestí Lucie Bílé: Adéla Gondíková ukázala krásnou dceru Nelu Brouskovou, Chantal Poullain v odvážném modelu dokonalé nohy
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Ředitelka divadla Lucie Bílá v doprovodu svého partnera Radka Filipiho. Ten oblékl tmavé džíny a bílé basic tričko, přes které v průběhu večera nosil černé sako.Zpěvačka Lucie Bílá oblékla na premiéru ve svém divadle bílou halenku doplněnou o černé sako, černé kalhoty a černé kotníkové boty do špičky. Lucie Bílá doplnila bílou halenku velkým kovovým křížem pro štěstí.Herečka Chantal Poullain přišla do divadla v černo-bílé košili doplněné o černé silonky.+ 16 fotek+ 17 fotek

V Divadle Lucie Bílé měla premiéru nová komedie Sladké neřesti, kterou si pochopitelně nenechala ujít ani principálka divadla. Zpěvačka (58) oblékla nesmrtelnou klasiku v podobě bílé halenky a černého sáčka s atypickými rukávy. Herečku Adélu Gondíkovou (51) přišla do divadla podpořit dcera Nela Brousková (19) v doprovodu svého přítele, a nechyběla ani herečka Chantal Poullain (68), která se odvázala "jen" v dlouhé černo-bílé košili a černých silonkách. Jak jim to slušelo?  

Veronika Nováková
Veronika Nováková 18. 09. 2024 09:40

V nové komedii Sladké neřesti excelují Adéla Gondíková, Adam Vacula, Denny Ratajský a Bára Munzarová (52), která měla v premiérovém publiku podporu v podobě dcery Anny Dvořákové (22). Ta do divadla oblékla černou prošívanou bundu s bílým límečkem a rukávy, kterou doplnila o černé zvonové kalhoty. Její maminka na jevišti zářila v růžovém saténovém overalu s flitrovaným topem, ovšem na popremiérovou afterparty oblékla o poznání méně zářivé černé zavinovací šaty, ke kterým vynesla stříbrnou flitrovanou kabelku.

V představení se v malé roli sluhy Abdula objevuje také syn principálky Lucie Bílé Filip Kratochvíl, který nosí bílý turban a pruhované námořnické tričko. Lucie pochopitelně synovi hned po premiéře nadšeně gratulovala. Jak jim to slušelo, na to se můžete také podívat v naší fotogalerii.

Dcera Adély Gondíkové v džínách a s partnerem

Dcera Adély Gondíkové (51), Nela Brousková (19), oblékla na slavnostní premiéru modré džíny s vysokým pasem, ve kterých vynikla její štíhlá postava, a doplnila je tmavě modrým tričkem a hnědým sáčkem. Na maminčinu premiéru také vyvedla svého přítele, který nás zaujal originálním knírem. Oblékl elegantní bílou košili doplněnou o černé společenské kalhoty a černé kožené boty, jak se do divadla sluší a patří.

Samotná Adéla Gondíková v představení exceluje ve flitrovaných minišatech přes které nosí dlouhou zavinovací saténovou sukni. Na afterparty po premiéře ovšem oblékla černou sukni s vysokým pasem doplněnou o tmavě růžovou košili.

Doporučené video: Rozhovor s Lucií Bílou

Lucie Bílá v nesmrtelné bílé halence

Zpěvačka Lucie Bílá (58) dohlédla na hladký průběh premiéry ve svém divadle osobně a oblékla nesmrtelnou elegantní klasiku, ve které nezastínila hlavní protagonisty představení. Zpěvačka premiérovým divákům poděkovala v bílé halence doplněné o černé sako se zajímavě řešenými rukávy, úzkých kalhotách a černých semišových kotníkových botách do špičky, díky kterým si opticky přirozeně prodloužila štíhlé nohy.

Její partner Radek Filipi na Lucii dohlížel v tmavých džínách a bílém basic tričku s krátkým rukávem, které ovšem v průběhu slavnostního večera kryl elegantním pánským sakem. Na afterparty "povinné" sako sundal a dal tak na odiv svá početná tetování a svalnaté paže.

Chantal Poullain ukázala nohy v černých silonkách

Herečka Chantal Poullain (68) do představení zapůjčila svůj typický vášnivý francouzský chraplák a premiéru si proto nenechala ujít. Oblékla poměrně odvážný a minimalistický outfit. Do divadla se vypravila pouze v dlouhé černo-bílé košili a černých silonkách ve kterých předvedla své dlouhé nohy, na které je po právu pyšná. K nim nazula černé lakované střevíčky na nízkém podpatku. Černo-bílý styling potom herečka doplnila o černo-bílou kabelku, přičemž "odvázat" se v případě tohoto doplňku klidně mohla s kontrastní červenou nebo zelenou barvou.

Na fotografie všech zajímavých outfitů z premiéry představení Sladké neřesti v Divadle Lucie Bílé se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související články

Další články