Nejodvážnější rozparky: Královnou je Verešová v rudých flitrech, na paty jí šlape Krainová i Menzelová

Rozparky
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Modelka Simona Krainová v pastelově broskvovém modelu od návrháře Osmanyho Laffity v prostorách Národního muzea.Modelka Simona Krainová vynesla odvážný bílý model s rozparkem na slavnostní znovuotevření obchodního domu Máj. Nekorunovanou královnou extra vysokých rozparků je u nás modelka Andrea Verešová. Modelka Andrea Verešová s vysokým rozparkem na módní přehlídce návrhářky Natali Ruden. + 14 fotek+ 15 fotek

Vysoký rozparek je rafinovaným prvkem šatů i sukní, přičemž štíhlou nožku tak rády odhalují také české celebrity. Za nekorunovanou královnu rozparků je považována modelka Andrea Verešová (43), která se nám nedávno předvedla v sexy červených flitrovaných šatech. Nožku ovšem odhalily také filantropka Olga Menzelová (46), která vynesla černé šaty s netypicky řešeným topem, nebo Simona Krainová (51) v pastelově broskvových šatech z dílny návrháře Osmanyho Laffity. 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 06. 2024 12:00

Mezi milovnice vysokých rozparků patří také modelka Daniela Zálešáková (23), prezidentka Miss Czech Republic Táňa Makarenko (34), či influencerky Dominika Myslivcová (29) a Naomi Adachi (28). První česká Barbie Gabriella Jiráčková (24) navštívila narozeninovou oslavu své kamarádky Lely Vémola v černých obtažených večerních šatech posetých malými perličkami, které vynikaly také zajímavým střihem okolo ramen, přičemž Gabriella díky těmto šatům předvedla překvapivě svalnaté holé paže a také nožku ve vysokém rozparku. Šaty doplnila stříbrným psaníčkem od luxusní značky Jimmy Choo, nápadnými visacími náušnicemi a také černými lodičkami na vysoké platformě. Jak jim to slušelo, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Andrea Verešová ukázala nožku v rudých flitrech

Modelka Andrea Verešová (43) je nekorunovanou královnou vysokých rozparků, nožky ukazuje ráda. Nedávno vynesla na módní přehlídce v Brně rudé flitrované šaty s vysokým rozparkem a s rafinovaným částečně průhledným dekoltem. Šaty doplnila Andrea ještě stříbrnými střevíčky na ultra vysoké platformě. Podobně odvážný model ostatně vynesla také na módní přehlídce návrhářky Natali Ruden, kdy oblékla bílo-fialové saténové šaty s vysokým rozparkem a holými rameny.

Olga Menzelová s rozparkem v elegantní černé

Filantropka Olga Menzelová (46) si postavu udržuje pravidelným cvičením, proto se nemusí bát odvážnějších modelů. Na honosný večírek v prostorách Trojského zámečku nedávno oblékla černé šaty s vysokým rozparkem a také se zajímavě řešeným topem, který částečně odhaloval dekolt a holé paže. Model Olga rozzářila velkými visacími náušnicemi s kameny a nohy si prodloužila černými lodičkami s uzavřenou špičkou. Ten večer byla za nepřehlédnutelnou tajuplnou krásku.

Simona Krainová v pastelově broskvové s kápí

Modelka Simona Krainová (51) na sebe nedávno opět upozornila coby hlavní hvězda módní přehlídky návrháře Osmanyho Laffity v okouzlujících prostorách Národního muzea. Krainová mimo jiné vynesla pastelově broskvové šaty s kápí, s rukavičkami a s rozparkem tak vysokým, že přítomní muži museli lapat po dechu. Dlouhé nohy si Simona ještě prodloužila stříbrnými sandály na vysokém podpatku a tajuplnou femme fatale dokreslila matnou rudou rtěnkou. Téhle modelce je přes padesát?!

Na fotografie nejzajímavějších rozparků na šatech českých celebrit se můžete podívat v naší fotogalerii.

Cukrářská hvězda Besky o toxickém prvním manželství: Otřesná životní zkušenost probíhala i během MasterChefa

Cukrářská hvězda Besky o toxickém prvním manželství: Otřesná životní zkušenost probíhala i během MasterChefa

Související články

Další články