Pavel (28): Kamarádova snoubenka má lechtivé tajemství. Já držím jazyk za zuby, ale někdo jiný tu informaci využil

Příběhy o životě:  Kamarádova snoubenka má lechtivé tajemství. Já držím jazyk za zuby, ale někdo jiný tu informaci využil
Zdroj: Unsplash

Když se Pavel dozvěděl, že snoubenka jeho kamaráda má lechtivou minulost, rozhodl se v tom nevrtat. Pak zjistil, že člověk, který to ví také, toho využil. A to dost ošklivým způsobem. Vyřídil si to s ním jako chlap.

Jana Jánská
Jana Jánská 17. 10. 2024 17:00

Můj kamarád Jirka mě na vysoké seznámil s Kamilem. Ti dva se znali už od základky. Kamil se vždy chlubil, jak se stali „pokrevnými bratry“. Údajně prošli nějakým tajemným rituálem, při kterém si pořezali zápěstí a smíchali pár kapek krve. Jirka ale tuhle historku vypráví jinak. Domluvili se na nějaké drsné přísaze, ale když došlo na věc, prostě se zalekli. Skončilo to jen škrábnutím jehlou do prstu...

Ztratil kvůli ní hlavu

Na vysoké jsme spolu bydleli na koleji a strávili nespočet nocí v klubech. Když jsme si pak všichni našli práci, stále jsme vedli bezstarostný život a užívali si typické „chlapské“ zábavy. Takže když nám Jirka najednou oznámil, že se žení, byli jsme s Kamilem šokovaní. Bára byla fajn holka, to jo, ale svatba? Nebylo nám ještě ani třicet! Mysleli jsme, že naše svoboda bude trvat věčně, ale očividně ne…

Kámo, to je útok na tvoji nezávislost,“ zkoušel Jirku přesvědčit Kamil. „Chápu, že se ti líbí, vypadá fakt skvěle, ale hned svatba? Není to trochu moc?

Nejde jen o to, jak vypadá,“ odpověděl Jirka. „Je to mnohem vážnější... Jsem do ní zamilovaný a nevidím důvod čekat. Je to moje spřízněná duše. Takže... pánové... za dva měsíce se žením.

Byl do Báry úplně zblázněný. Abych byl upřímný, v té době jsme ho už moc nevídali, protože každou volnou chvíli trávil s Bárou. Poprvé jsme ji potkali před několika měsíci na diskotéce. Kamil ji spatřil první, ale ona se hned dala do řeči s Jirkou. Asi si byli souzeni.

S Kamilem jsme dostali za úkol zorganizovat Jirkovi rozlučku se svobodou. Chtěli jsme, aby to bylo pořádně divoké, ale vůbec jsme netušili, co naplánovat.

Hele, co kdybychom najali nějakou holku, co se svlékne? A k tomu si pustíme filmy pro dospělé...“ navrhl Kamil. „Já se postarám o zábavu, ty najdi dobré místo.

Nemám problém s ženami, co se svlékají na hudbu. Na rozlučkách se svobodou je to povinnost. Takže jsme si plácli a já začal obvolávat kluby, abych nám něco zarezervoval. Kamil zatím vybíral filmy...

Nemohl jsem tomu uvěřit

O pár dní později mi Kamil zavolal s tím, že k němu mám přijít, protože zjistil nějakou zásadní věc. Nechtěl o tom mluvit do telefonu, tak jsem po práci sedl do auta a vyrazil za ním. Když mi otevřel dveře, tváře mu hořely.

Pravda vyšla najevo, kámo,“ řekl místo pozdravu. „Naše roztomilá a nevinná Bára není nic jiného než obyčejná coura!

Šokovaně jsem na něj koukal. Pak mě zatáhl dovnitř, zapnul počítač a pustil erotický film. Produkce byla mizerná, obraz rozmazaný a prostředí působilo jako nějaký neuklizený kumbál. A pravděpodobně to točili na mobil.

Byla to hrůza. Začal jsem být netrpělivý, ale Kamil mi řekl, ať ještě chvilku vydržím, že uvidím něco, co mě dostane. A opravdu – dostalo mě to. Jedna z hereček vypadala přesně jako Bára.

Je to ona, ne?“ odfrkl si Kamil. „Podívej se na to znaménko na krku!

Měl pravdu. Nebylo pochyb, ta holka na obrazovce byla Bára! Možná o něco mladší, ale stoprocentně to byla ona!

Hrála v lechtivém filmu

Nevěděli jsme, co s tím. Ukázat to zamilovanému Jirkovi, nebo mlčet a dopustit, aby si vzal holku s takovou minulostí? Ani jedna možnost se mi nezdála správná.

Mám nápad…“ ušklíbl se Kamil. „Co kdybychom to ukázali přímo hlavní hrdince?

A k čemu by to bylo dobré?“ zeptal jsem se. „Chceš jí říct, že víš o její minulosti a budeš se na to koukat?

Blbost! Co kdybychom ji přemluvili, aby nám předvedla to, co jsme právě viděli? Jirka se to nedozví...

Nemohl jsem uvěřit, že Kamil přemýšlí, jak dostat snoubenku svého kámoše do postele

To nemyslíš vážně,“ řekl jsem s nadějí, že si dělá srandu.

Tak se koukej...“ odpověděl. S odporným úsměvem vzal do ruky telefon a vytočil číslo. Ahoj Báro, musím ti něco říct,“ začal sladce. „Neuhodneš, co jsem právě našel na internetu…

Všechno se odehrálo tak rychle, že jsem nestíhal reagovat. Kamil s ní mluvil bez ohledu na mě a já se v té situaci cítil nepříjemně. Nechtěl jsem být součástí této záležitosti!

Zvedl jsem se a aniž bych na něj pohlédl, prostě jsem odešel. Nelíbily se mi Kamilovy plány, ale nevěděl jsem, co mám dělat. Jen jsem doufal, že svůj nápad neuskuteční...

Dal jsem mu pěstí

Na Jirkovu rozlučku se svobodou jsem dorazil pozdě. Nějak jsem neměl chuť na Kamilovu společnost a styděl jsem se podívat Jirkovi do očí. Ale po několika naléhavých hovorech od kluků jsem se nechal přemluvit.

Když jsem vešel, chlapi zrovna vyhazovali Jirku do vzduchu a zpívali nějakou sprostou písničku. Zřejmě jsem přišel o pár rund, ale to nevadilo.

Přidal jsem se k oslavě, dal si panáka a pak ještě jednoho. Zaslechl jsem Kamila, jak někomu vypráví o svém pokrevném bratrství s Jirkou. Uklidňoval jsem se, že Báru nechal být, i když jsem cítil, že něco je jinak.

Moje intuice mě nezklamala. Kamil se najednou naklonil ke mně. Měl jsi to vidět, kámo! Bára se fakt hodně snažila, aby to své malé tajemství utajila...“ zašeptal mi do ucha.

Ty hajzle!“ zařval jsem a dal mu pěstí do obličeje.

Kdysi jsem boxoval a šlo mi to dobře, ale žádné vítězství v ringu mi nikdy nepřineslo takové uspokojení, jako dát ránu tomu kreténovi. Pak jsem se rozhodl, že na svatbu nepůjdu. Nemohl bych předstírat, že se nic nestalo. Mrzí mě to hlavně kvůli Báře a Jirkovi, který netuší, proč se to semlelo. Ale já mu prostě nemůžu říct pravdu...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Moderátorka Martina Hynková Vrbová nemohla sedm let otěhotnět: Hormony mě měnily k nepoznaní

Moderátorka Martina Hynková Vrbová nemohla sedm let otěhotnět: Hormony mě měnily k nepoznaní

Související články

Další články