Petra (35): Manžel si pořídil virtuální asistentku z Filipín. Kromě práce mu pomáhá i v intimní oblasti

Skutečné příběhy o nevěře: Manžel si pořídil virtuální asistentku z Filipín. Kromě práce mu pomáhá i v intimní oblasti
Zdroj: Freepik

Nejprve si Petřin muž obstaral virtuální asistentku, aby měl méně práce, ale nakonec se ukázalo, že přebírala nejen jeho práci, ale i Petřiny manželské povinnosti.

Gabriela Budějcká
Gabriela Budějcká 11. 08. 2024 07:00

Myslela jsem si, že mám šťastné manželství. S Martinem jsme byli již deset let a náš vztah se zdál stabilní. To vše se však začalo měnit, když si Martin ke své práci pořídil virtuální asistentku, která mu měla pomáhat s každodenními úkoly a prací, která mu brala zbytečně moc času.

Manžel si pořídil virtuální asistentku z Filipín

Virtuální asistentka se jmenovala Ema. Byla to mladá dívka žijící na Filipínách, která mluvila lámanou angličtinu, ale vypadala jako modelka. Pomáhala organizovat Martinovy pracovní povinnosti, odpovídat na e-maily, a dokonce připomínat důležité události. Zpočátku mi to připadalo nevinné a dokonce užitečné, protože Martin díky tomu trávil méně času v práci. Ale postupně jsem si začala všímat, že manžel tráví s Emou mnohem více času, než bylo normální.

Když jsem zjistila, že místo se mnou tráví večery s Emou, začala jsem být nervózní. Martin si s ní povídal o svých zážitcích, problémech a dokonce i o svých pocitech, zatímco já cítila, že je naše manželství v ohrožení, ale stále jsem si nebyla jistá, jak vážná situace je. Pokusila jsem se s Martinem trávit více času, plánovala společné výlety a večery, ale nic z toho nepomáhalo. Martin se stále více stahoval do virtuálního světa s Emou.

Chytila jsem manžela inflagranti

Problém vygradoval, když jsem jednoho večera přišla do naší ložnice a našla Martina nahého ve velmi citlivé pozici. Na obrazovce tabletu jsem zahlédla Emin obličej a manžel v posteli očividně masturboval. Byla jsem absolutně šokovaná.

Stála jsem ve dveřích, dívala se na ten lascivní asijský obličej na obrazovce, na manželovy pohyby a byla úplně mimo. Dlouho jsem nechápala, co se děje, až jsem se překonala, udělala krok, zakopla a upadla na věšák na prádlo.

Martin se lekl, rychle hovor vypnul a vyděšeně se na mě díval, ale já utekla z pokoje. Bylo mi jasné, že musím něco udělat, abych zachránila naše manželství. A hlavně Martin musel něco udělat.

Jeho chabé vysvětlení mě rozesmálo

Za pár dní jsme si sedli a já dala Martinovi ultimátum - buď Ema, nebo já. Začal mi vysvětlovat, jak se to celé semlelo a že si bez Emy nedokáže už svůj pracovní život představit. Tohle byl jen úlet. Ema to doporučila jako pomoc na stres. Víš, že toho mám v práci hodně, že jo? Potřeboval jsem se uvolnit,“ snažil se své selhání omluvit.

Dívala jsem se na něj jako na blázna. Jak vůbec mohl věřit tomu, že by mě tahle výmluva mohla uklidnit? „Martine, tys mě podvedl, chápeš to?“ udeřila jsem na něj. Zůstal sedět s otevřenou pusou a vůbec nechápal, jak můžu masturbaci před obrazovkou považovat za nevěru.

Nedokázala jsem mu to vysvětlit. Několik dní jsme chodili po domě jako dva cizinci, ale časem se zdálo, že bychom možná mohli náš vztah slepit, dokud jsem se jedné noci neprobudila v prázdné posteli. Když se Martin nevracel, šla jsem se podívat, kde je, a našla jsem ho v obýváku na hovoru s Emou. Tohle byl konec našeho vztahu. Odstěhovala jsem se hned druhý den.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články