Viktorie (29): Expřítel zveřejnil mé intimní fotky na internetu, vrátila jsem mu to

Viktorie (29): Expřítel zveřejnil mé intimní fotky na internetu, vrátila jsem mu to
Zdroj: Freepik

V dnešním světě je tzv. sexting velmi populární. A co, že to vlastně znamená? Sexting neboli sextování je posílání erotických fotografií či videí nebo sexuálně vyzývavých textových zpráv mobilním telefonem. Požádal vás partner o odvážné fotky? Pozor, i sexting má své následky. Podívejte se na příběh čtenářky Viktorie.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 19. 04. 2020 11:00

Uprostřed noci probudilo Viktorii zvonění mobilního telefonu. Rozespale jej zvedla a na druhé straně se ozval hlas její nejlepší kamarádky Kláry: ,"Cos to proboha zveřejnila? Jsi blázen? Vždyť to všichni uvidí. Jsi tam úplně nahá!" Viktorie si pomyslela si, že se dočista pomátla. Po prvotním šoku jí však začalo docházet, co za tím stojí.

Sexting jako nevinná hra

Viktorie se před pár měsíci rozešla s přítelem Jirkou. Expřítel si od ní nechával na začátku vztahu posílat soukromé erotické fotky. Protože byl Jirka často pracovně pryč, brali to jako odvaz a zpříjemnění chvilek, kdy nemohli být spolu. Oba chtěli udržovat sexuálně živý vztah. Viktorie pár Jirkových fotek rovněž vlastnila. Ani v nejhorším snu by ji však nenapadlo, že splní to, čím jí při rozchodu vyhrožoval. "Pokud se se mnou rozejdeš, zveřejním tvé nahé fotky," zaznělo z Jirkových úst.

V té době nepřikládala této výhrůžce žádnou váhu, protože věděla, že je nešťastný a má jí plnou hlavu. To se však šeredně zmýlila. Otevřela internetové stránky, o kterých jí řekla kamarádka Klára a nestačila zírat. "Tohle tomu chudákovi nedaruju!" Celá rozzuřená se snažila usnout, ale hlavou jí probleskovalo, co udělá…

Chystala jsem odvetu!

Ráno napsala Jirkovi jasný vzkaz: "Ozvi se mi, chci tě vidět." Reagoval téměř okamžitě: "Kdy a kde?" Po pár vyměněných smskách si dohodli schůzku. Viktorie si v hlavě promítala scénáře, které by se mohly odehrát. Šla na to překvapivě s klidem. Jirkovi vysvětlila, že byla porušena její práva a ať zveřejněné fotky okamžitě odstraní. Jirka se jí vysmál a řekl, že ji má v hrsti.

Nejraději by ho na místě uškrtila, ale místo toho vytáhla těžký kalibr. "Jiříčku, asi si zapomněl, že já pár takových fotek taky vlastním a jsi na nich v celé své kráse." Jirkovi zatrnulo! "Přece je nemůžeš zveřejnit!" Viktorie pyšně prohlásila: "Jestli ty sprosťárny neodstraníš, odneseš to stejným způsobem." Jirka musel mít pořádně nahnáno, protože ještě ten den fotky z webu stáhnul.

Přesto si byla Viktorie jistá, že Jiří zneužil citlivé osobní údaje tím, že zveřejnil kompromitující materiál. Pokud by fotky neodstranil, byla připravena se bránit. Rozhodně si rozmyslete, co komu posíláte. Pokud se chcete pochlubit, jak jste sexy a protějšek potěšit, na odhalené fotografie raději nevsázejte!

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články