Sára Korbelová bude novou štědrovečerní princeznou: Díky natáčení pohádky Klíč svatého Petra začala správně jíst

Sára Korbelová bude novou štědrovečerní princeznou: Díky natáčení pohádky Klíč svatého Petra začala správně jíst
Zdroj: Extra/Pavel Dvořák
24. prosince se na České televizi premiérově představí pohádka Klíč svatého Petra. Sára Korbelová si zahrála princeznu.Sára Korbelová se na place setkala s Berenikou Kohoutovou, Lukášem Příkazkým nebo Filipem Březinou.Tento outfit oblékla Sára Korbelová na vánoční tiskovou konferenci České televize, kde byla pohádka představena novinářům. Šaty pocházejí z dílny módní návrhářky Kristýny Lovasové.+ 9 fotek+ 10 fotek

Hvězdou letošní štědrovečerní pohádky na České televizi bude mladá herečka Sára Korbelová (21), kterou známe ze seriálů Ulice nebo Sex O'Clock. V rozhovoru pro Lifee.cz Sára odhaluje, jak jí natáčení pohádky Klíč svatého Petra změnilo život, a prozrazuje také něco málo o svém životním stylu. Proč se sama téměř nelíčí a tolik miluje třpytky? A ostříhala by kvůli roli své dlouhé nebarvené vlasy?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 11. 2023 08:00

Mladá herečka Sára Korbelová (21), představitelka letošní štědrovečerní princezny, si na tiskové konferenci pochvalovala režii Karla Janáka, ale také kostýmy, které během natáčení pohádky Klíč svatého Petra oblékala. "Před kamerou mi hodně pomohly. Korzet mě nutil držet postoj, mít srovnaná záda. A sukně zase přidala dívčí něžnost, půvab," vysvětlovala okatá brunetka, která také na tiskovou konferenci přišla oblečená skoro jako princezna – ovšem, s moderním twistem. Jak jí to slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Sára jako princezna s moderním twistem

Vynesla okouzlující model od značky Lovas návrhářky Kristýny Lovasové a stříbrnou kabelku značky Ademi. O styling se postarala její dvorní stylistka Liz Ovcharenko. "Snažily jsme se o princeznovský vibe. Součástí jsou perličky, které jsou autentické z natáčení. Zároveň jsme nechtěly klasické princeznovské šaty, ale trošku moderní twist. Myslím, že se to povedlo," červenala se spokojeně Sára, která v módě poslední dobou ráda experimentuje. Existuje vůbec něco, co by nikdy neoblékla? "Myslím, že každý kousek má nějakou svoji příležitost," mrká tajuplně.

Třpytivými očními stíny zachraňuji svůj make-up

"Hrozně ráda nosím vysoké boty, jako jsou kozačky, a myslím, že tím svoji stylistku už dost otravuju," popisuje nám letošní princezna svoji tajnou módní vášeň. Mimo to jsou pro Sáru charakteristické třpytivé oční stíny, které používá na jinak nenalíčenou dívčí tvář. Má to svůj překvapivý důvod. "Přijde mi, že si neumím udělat hezký make-up a tímhle to hezky zaplácnu a vypadá to dobře," poukazuje na své třpytivé oční stíny. "Připadám si docela přirozeně, nic víc než třpytky ke štěstí nepotřebuji. Oči jsou má jediná výstřednost, čímž také zachraňuji svůj make-up," směje se mladá herečka.

Na svých dlouhých přírodních vlasech si zakládám

Zajímalo nás, zda by kvůli podobně významné roli, jako je vánoční pohádka, Sára obarvila nebo dokonce ostříhala své dlouhé kaštanově hnědé vlasy. "Asi ano, ale záleželo by na tom, co by to bylo za roli. Myslím, že bych s tím neměla problém. Samozřejmě, že bych trochu váhala, kdybych se musela rozloučit se svými vlasy. Nikdy nebyly barvené, jsou čistě přírodní a zakládám si na nich. Ale kdyby za to ta role stála, šla bych do toho," dodává skálopevně.

Na Vánoce jsou Češi velcí kritici, cítím nervozitu

Jak nám Sára později v rozhovoru prozradila, důležitost tradiční štědrovečerní pohádky brala nejprve na lehkou váhu. "Mísí se ve mně obrovská radost a také nervozita. Jak se blíží 24. prosinec, tak zjišťuji, jak důležité jsou vlastně pro Čechy vánoční pohádky. Je to velká zodpovědnost," přiznává a naráží tak na budoucí recenze a také rozsáhlé každoroční diskuze. "Samozřejmě, že se trochu bojím reakcí diváků, protože na Vánoce jsou lidé velcí kritici. Ale já sama jsem s pohádkou spokojená, hrozně mě bavilo ji natáčet, takže věřím, že dopadne krásně a lidem se bude líbit."

Díky natáčení jsem začala pravidelně jíst

Proměnila se v průběhu natáčení také její životospráva? Hlídala si například kvůli kameře postavu a jídelníček? "Spíše jsem konečně začala pravidelně jíst," směje se štíhlá mladá slečna a catering na place si pochvaluje. "Měli jsme každý den na výběr ze tří hlavních jídel, dokonce byla i vegetariánská varianta," vypráví nadšeně Sára, byť vegetariánkou není. "Ale někdy to bylo fajn, odpočinout si na chvíli od masa. Jíst omáčky a těžká jídla určitě nejde každý den," naznačuje, jak vypadá její jídelníček.

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Související články

Další články