Další trendy barva podzimu 2023: Brčálově zelenou skvěle doplníte béžovými i pastelovými akcenty

Trendy barva podzimu 2023: Brčálově zelenou skvěle doplníte béžovými i pastelovými akcenty
Zdroj: Profimedia/ koláž: Lifee
Aktuální podzimní kolekce značky Miu Miu. Zářivě jedovatou zelenou propagují i nové modely Pierre Cardin.Tartan v zelené, ten si pro podzim roku 2023 oblíbila Anna Sui.Kodaňský fashion week zelenými odstíny také nešetřil. (A. Roege Hove)+ 19 fotek+ 20 fotek

Letmý pohled do nových módních kolekcí signalizuje další z nápadně barevných trendů. Ze všech stran na nás z obchodů září signálně ostrá či šťavnatě brčálová zelená. A jak je vidět na prvních podzimních týdnech módy, nehodlá se vzdát své pozice po mnoho následujících měsíců.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 14. 08. 2023 09:30

Obvykle ji přisuzujeme spíše jarnímu období, kde se její obliba přímo nabízí i díky vlivům probouzející se přírody. Že si ale stejně masivně podmaní také podzimní plískanice, tím dovede tahle výrazná zeleň překvapit. Trendy odstín v brčálově zelené ale zjevně nemá problém s jakoukoli módní situací, proto se tak masivně šíří napříč módní nabídkou pro letošní závěr roku. 

Kodaňský fashion week v záplavě zelené

Jeden z prvních podzimních týdnů módy, který proběhl minulý týden v dánské Kodani, hovořil jasnou řečí. Ostře zelené tóny se hojně objevovaly napříč přehlídkovými kolekcemi i street stylem návštěvníků. A to značí jediné, tahle barva se s námi nějakou dobu loučit nebude. Investice do výrazně zbarveného zeleného kousku se tak jistě vyplatí. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Miu Miu (@miumiu)

Nemusíte do puntíku opisovat styl značek jako Mui Mui, Anna Sui nebo Pierre Cardin, kde si s brčálově zelenými odstíny tvůrci aktuálních kolekcí pohráli ve vcelku avantgardním duchu. Modelkou pro podzimní kampaň značky Miu Miu se stala herečka Margot Robbie, která na čas svlékla růžovou a zapózovala v hravém kompletu v trendy zelené.

Ani ostatní labely ale nešetřily invencí, jejich kousky si pro inspiraci můžete prohlédnout v přiložené fotogalerii. V běžných obchodech ale dle našich čerstvých informací už narazíte i na zcela běžné a klasické střihy, kterým nápadný zelený odstín přidává na dynamice. Tu při tvorbě nápaditých modelů pro podzimní look jistě oceníte.

Běžné kousky na podzim září netradiční barevností

K dispozici vám tak jsou plisované sukně, pouzdrové šaty, topy, blůzy i řada doplňků, kterými si do šatníku přinesete svěží závan jara uprostřed podzimního šera. Na podobně výrazných odstínech si totiž ceníme především jejich schopnosti model, který zdobí, efektně rozsvítit a jeho nositelce dodat energii. 

A jak se snáší tahle nápadná a šťavnatá barva s dalšími módními odstíny? Do komba s trendy rudou ji zřejmě příliš často stavět nebudete, že si ale nápadně rozumí s pastelovými tóny, zemitou škálou i klasickými neutrály, to vám jistě neunikne a brzy si osvojíte vlastní cestu, jak vpravit brčálově či signálně zelenou také do vaší podzimní skříně. A zamilujete si ji nejen pro její netradiční vzhled i energizující náboj.

Brčálově zelená v naší fotogalerii nadchne nejednu módní fanynku.

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články