Móda z party k filmu Barbie: Myslivcová vystrčila bříško v růžovém kompletu, Jiráčková oblékla šaty až z Los Angeles

Móda z party k filmu Barbie: Myslivcová vystrčila bříško v růžovém kompletu, Jiráčková oblékla šaty až z Los Angeles
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Influencerka Dominika Myslivcová si zahrála na českou Rihannu a na party ukázala bříško v pokročilém stadiu těhotenství. Fanoušky potom nechala na Instagramu hlasovat, zda je její model přes čáru, nebo se extravagance k filmu hodí.Dominice dělala v kině společnost kamarádka, která pro změnu oblékla šaty bez ramínek s pštrosím peřím.První česká Barbie Gabriella Jiráčková oblékla tmavě růžové taftové šaty s extravagantními rukávy. Outfit doplnila kulatou stříbrnou kabelkou.Raperka Sharlota zkombinovala typickou růžovou s pastelově modrými šaty. Dokázala tak, že ne každá Barbie musí být nutně růžová.+ 16 fotek+ 17 fotek

Premiéra očekávaného filmu Barbie sice oficiálně proběhne až 20. července, dva dny před ní ovšem celebrity navštívily Barbie pink party, kde se film rovněž promítal. Dress code pochopitelně nařizoval přijít v růžové. Influencerka Dominika Myslivcová (28) si zahrála na českou Rihannu (35) a ukázala těhotenské bříško v celé jeho kráse, česká Barbie Gabriella Jiráčková (23) se zase inspirovala představitelkou hlavní hrdinky filmu Margot Robbie (33) a šaty si nechala přivézt až z Los Angeles.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 07. 2023 09:45

Film Barbie budil emoce už s prvními vizuály, proto bylo jasné, že premiéry budou po celém světě velkolepé, pompézní, extravagantní, ale především růžové. Ani české celebrity se nenechaly zahanbit a na Barbie pink party oblékly outfity, které poctivě připravovaly několik dní dopředu.

Na večírek dorazily například moderátorka Eva Hecko Perkausová (29) nebo influencerka Nikol Moravcová (35). Obě se zahalily do nepřehlédnutelných růžových flitrů, přičemž za Nikolinou opulentní večerní róbou stálo návrhářské duo Poner.

Česká Barbie si nechala přivézt šaty z Los Angeles

První česká Barbie Gabriella Jiráčková nám už před časem přiznala, že s příchodem české premiéry filmu se jí pozoruhodně plní diář. Ujít si pochopitelně nenechala ani večírek spojený s projekcí. Do kina přišla v nadýchaných taftových šatech tmavě růžové barvy s extravagantními vysokými rukávy. Róbu doplnila kulatou stříbrnou kabelkou.

"Šaty jsem si již před měsícem speciálně pro tuto příležitost nechala poslat z butiku v Los Angeles. Panenka Barbie z Hollywoodu pochází a měla tam i svou hlavní premiéru a já chtěla trochu té Ameriky přinést i sem, na tu českou," vysvětluje Gabriella v našem rozhovoru.

Nezastírá ani inspiraci australskou herečkou Margot Robbie, která ve filmu ztvárnila hlavní roli. "Margot se svými posledními looky inspirovala fashion edicemi panenek Barbie počínaje těmi z šedesátých let a konče devadesátkami. A já se pro změnu trochu inspirovala Margot a nechala si od své make-up artistky Lenky Jelénkové vytvořit podobný hollywoodský Barbie glam a účes, jako měla Robbie na premiéře," prozradila Gabriella magazínu Lifee.cz.

Dominika Myslivcová ukázala holé těhotenské bříško

Také influencerka Dominika Myslivcová na sebe toužila strhnout pozornost. Oblékla totiž provokativní růžový model, kterému dominovalo odhalené, již notně vyboulené těhotenské bříško. Dominika tak svým outfitem napodobila známou provokatérku, zpěvačku Rihannu.

Později nechala na svém instagramovém profilu hlasovat, zda je její model přes čáru, nebo se podobná extravagance k filmu Barbie hodí. Těhotná influencerka totiž opět rozdělila fanoušky na dva tábory. "Normálně mi praská Instáč ve švech," vzkazuje Dominika. "Je mi celkem jedno, i kdyby se to 90% nelíbilo," dodává pod svou zvědavou anketou. Mimo to si Dominika pochvalovala také praktickou stránku svého outfitu. "Mňaminky! Je skvělé, že nemusím zatahovat břicho," radovala se u velké porce nachos, které si odnášela k projekci filmu.

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články