Móda z Time 100 Gala: Kim Kardashian jako antická bohyně z devadesátek, Drew Barrymore v romantické róbě s motýly

Móda z Time 100 Gala: Kim Kardashian jako antická bohyně z devadesátek, Drew Barrymore v romantické róbě s motýly
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Model Oscar de la Renta vynesený Drew Barrymore právem vyvolal nadšené ovace. Tylová róba složená z draperiových šatů a vzdušné peleríny na knoflíček poutala pozornost jak svou snovou rozevlátou siluetou, tak nápaditými potisky roztodivné flóry a fauny. John Galliano vintage dress. Hedvábný satén, ošklivé detaily a šperky za miliony. Jinak to vždy perfektní a nepřehlédnutelná Kim Kardashian ani neumí.Přední příčky mezi krasavicemi prezentujícími špičkový vzhled s přehledem ovládá i tato okouzlující dáma, které by nikdo nehádal blížící se šedesátku. Ve večerní róbě z módního domu Gucci její osobnost vynikne o to dokonaleji.Herečka Lea Michele vsadila při výběru róby pro slavnostní večer po osvědčeném jménu. Její šaty pochází z dílny módního domu nesoucího jméno loni zesnulého návrháře Thierryho Muglera. Opulentní róbu ze záplavy saténu v něžném bledě modrém tónu zdobí modelace korzárových partií a rozhodně stojí za bližší prozkoumání.+ 6 fotek+ 7 fotek

Slavnostní večer ke zveřejnění žebříčku 100 nejúspěšnějších vlivných osobností, který sestavuje od roku 2004 americký magazín Time, si ve středu v New Yorku nenechala ujít řada známých tváří. Nechyběly mezi nimi úspěšná podnikatelka Kim Kardashian (42) ani sportovní legendy, americké sjezdařské hvězdy Lindsey Vonn (38) či Mikaela Shiffrin (28). Jak to jednotlivým oceněným slušelo?

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 27. 04. 2023 18:00

Tradičně zbarvený červený koberec tentokrát ovládla především představitelka jednoho z Charlieho andílků, herečka Drew Barrymoore (48), jejíž snová, étericky povlávající, romantická tylová róba Oscar de la Renta s pelerínou obsypaná motivy motýlů a květin patřila podle komentářů módních kritiků ke zlatým hřebům slavnostního večera.

Ten v Rose Hall newyorského Lincoln Centre každoročně představuje sto nejvýznamnějších osobností uplynulého roku vybíraných uznávaným americkým týdeníkem Time. Svůj nepřehlédnutelný model herečka doladila výraznými kovovými hodinkami a jednoduchým masivním prstenem.

Kim Kardashian a její návrat do devadesátek

Velký poprask při defilé před fotografy způsobila svou hedvábnou saténovou róbou John Galliano v barvě slonoviny se zdobenými prádlovými ramínky a odzbrojujícím dekoltem bez podprsenky také úspěšná podnikatelka a nepřehlédnutelná celebrita Kim Kardashian.

Minimalismu vintage šatů dodala maximální efekt volbou oslnivých diamantových šperků (mimo jiné perlového diamantového obojku Bulgari) i nepřehlédnutelného a nezapomenutelného plastového psaníčka Chanel ve tvaru lastury, které značka poprvé představila v roce 2012 na pařížském týdnu módy. Ostatně, celkový vzhled Kim evokoval víc než jasnou inspiraci v minulosti. Její outfit jakoby do detailu ztělesňoval znovuobjevené kouzlo devadesátek. A právem budil nadšenou odezvu.

Dokonale propracovaný romantický look Salmy Hayek

Další nepřehlédnutelně elegantní osobností večera byla herečka Salma Hayek (56) v okouzlující saténové róbě s krajkami a vlečkou. Jak je u ní zvykem, i tentokrát sáhla při výběru do Haute Couture kolekce módního domu Gucci. Držitelka Oscara a majitelka záviděníhodných křivek vsadila na dokonale propracovaný romantický look, který koresponduje s jejím uhrančivým zjevem.

Černé krajky, flitry a ocelově modrý odstín hedvábného saténu jí perfektně padly, takže kromě výraznějšího prstenu, visacích náušnic a jednoduchého, i když lehce předimenzovaného, pouzdrového psaníčka už si herečka vystačila jen se základním večerním líčením. A vypadala fantasticky.

V průběhu večera se v gala róbách představila i dlouhá řada dalších oceněných. Jak se s velkou večerní vypořádali, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články