Helen Hunt je odvážná i těsně před šedesátkou: Na premiéru dorazila v průhledné blůze a sklidila ovace

Helen Hunt je odvážná i těsně před šedesátkou: Na premiéru dorazila v průhledné blůze a sklidila ovace
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Herečka Helen Hunt na premiéře druhé řady seriálu Blindspotting v Los Angeles.Žakárový kalhotový kostým s výraznými florálními motivy a výšivkami ptáčků sklidil mocné ovace nejen na Instagramu, kde jej Helen představila na svém osobním profilu.Mladistvý look dotáhla americká herečka transparentním prvkem, když pod kostým zvolila zcela průsvitnou blůzu Givenchy, a odhalila tak krajkové spodní prádlo.Nejen díky blůze vynikla Helenina subtilní a stále mladistvá postava.+ 2 fotky+ 3 fotky

V červnu sice oslaví 60. narozeniny, herečka Helen Hunt ale zjevně vnímá věk jen jako číslo. Na nedávnou premiéru druhé řady seriálu Blindspotting dorazila oděná podle nejnovějších trendů a právem byla hvězdou večera.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 13. 04. 2023 18:00

Subtilní herečka, kterou znáte například ze seriálu Jsem do tebe blázen nebo veleúspěšného filmu Lepší už to nebude, kde si zahrála po boku Jacka Nicholsona, je pověstná vysportovanou postavou a takřka bez známek stárnutí se objevila i při poslední příležitosti v Los Angeles.

Kontrast průsvitné látky se žakárovým kostýmem

Blížící se šedesátku byste jí hádali jen stěží. Sice tentokrát figuru pečlivě skrývala v kalhotovém kostýmu, neopomněla ale využít transparentní trend a sáhla po zcela průsvitné blůzce Givenchy odhalující krajkové negližé. V kombinaci s těžším žakárovým materiálem kostýmku s cigaretovým střihem nohavic a vypasovaným sakem vynikl tento detail o to markantněji.

Aktuální módní vlnou se výrazně inspirovala i při výběru obuvi. Masivní šněrovací boty s vysokou platformou a širším podpatkem přidaly její drobounké postavě hned několik centimetrů, aniž by se trápila chůzí na nepohodlných jehlách. Ty by sice zajímavému modelu s vyšívanými ptáčky dodaly více ženskosti, ani tak ale Helen neudělala chybu a její outfit zaujme perfektním vyvážením ležérna a elegance hodným červeného koberce.

Šediny Helen Hunt (zatím) neoslovují

Model herečka doladila výraznějšími šperky a také volnými vlnami, které hravě rozpohybovaly její zlatavý odstín vlasů. Helen zatím zjevně nepropadla dalšímu výraznému trendu dříve narozených hereckých hvězd a místo odhalených šedin je stále věrná své oblíbené blond. A dělá dobře, světlejší odstíny pramenů kolem obličeje umí s věkem zatočit a vizuálně své nositelce ubrat hned několik let. O účes a líčení se jí pro slavnostní večer postaral známý vizážista Darrel Redleaf.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Helen Hunt (@helenhunt)

Svým nevšedním kostýmovým modelem herečka v úterý skvěle zapadla mezi další – především mužské – hvězdy seriálu Blindspotting a za svou povedenou kalhotovou kreaci právem sklidila záplavu obdivných komentářů i na svém instagramovém profilu, který pod příspěvkem z  premiéry přetékal pochvalami.

Zajímá vás celý outfit Helen Hunt? Detailně jej můžete prozkoumat v přiložené fotogalerii.

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články