TOP 5 dámských parfémů s opravdu dlouhou vydrží

TOP 5 dámských parfémů s opravdu dlouhou vydrží
Zdroj: depositphotos.com

Rozmanitost značek a jejich nabídek může značně komplikovat výběr vhodného parfému. Zvláště pokud chcete zvolit ten nejlepší dlouhotrvající parfém, který zanechá příjemnou vůni po dlouhou dobu.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 21. 06. 2023 08:20

Jak najít ten nejlepší dámský parfém?

Každý parfém působí na různé lidi jinak. A to platí nejen pro odhalení vůně a tónů na pokožce člověka, ale také jde o výdrž parfému. Pokud vám někdo řekne, že se mu určitá vůně zdá neuvěřitelně dlouhotrvající, nelze zaručit, že parfém se odhalí stejným způsobem i na vaší pokožce.

Při nákupu nové vůně se proto řiďte zlatým pravidlem – nejprve parfém vyzkoušejte v obchodě, po několika hodinách zhodnoťte jeho výdrž, a pak se pro něj vraťte. Ale pozor na to, že náš nos si na vůně velmi rychle zvyká. I když svou vůni už necítíte, neznamená to, že ji necítí ostatní kolem. Můžete požádat např. kamarádku, aby po 3-4 hodinách zhodnotila výdrž parfému a celkový dojem z vůně nebo si také můžete objednat parfémy, které se vám zalíbily v mini verzích pro lepší vyzkoušení. 

V tomto článku vám proto chceme poskytnout Top 5 dámských parfémů s opravdu dlouhou vydrží od světoznámých značek. Všechny tyto parfémy jsou prezentovány zejména v internetovém obchodě MakeUp.

Top 5 dámských parfémů s dlouhou výdrží

1. Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Intense

Coco Mademoiselle představuje samotnou podstatu svobodné a svůdné ženy. Orientální dřevitá ambrová vůně v sobě ukrývá smyslnost, hloubku a svůdnost a má zvláště výrazný charakter.

Kompozice nejlepšího dámského parfému Chanel je postavena na intenzivním tónu pačuli, jejhož podtrhuje ambrový akord absolue vanilky a tonka bobů. Růže, jasmín a kontrastní svěžest citrusů v srdci kompozice doplňují tyto silné akordy.

Hluboká a smyslná vůně ztělesňuje optimistickou a sebevědomou ženu, která každý den mění svůj image s neomezenou svobodou.

2. Yves Saint Laurent Black Opium

Jedná se o parfém, který byste měli alespoň jednou v životě vyzkoušet. A tento parfém má opravdu dlouhou výdrž.

Opojná a ohromující vůně Yves Saint Laurent Black Opium s orientálně-kořeněným charakterem je známá pro svou super sexy a vzrušující vonnou kompozici.

Jedinečně odhaluje akordy sladké hrušky, jiskřivých pomerančových květů a hořkého růžového pepře, které přenáší do země tajemství a pokušení. Srdce kompozice je postaveno na akordech kávy, hořkých mandlí, lékořice a opojného jasmínu. Opojné tóny vanilky a pačuli spolu s hřejivými akordy kašmírového dřeva a bílého cedru slouží jako velkolepé finále.

3. Calvin Klein Euphoria

Nejlepší dámský parfém Euforie s odvážným charakterem je symbolem svůdnosti, fantazie a nadšení. V této vůni se úžasně snoubí provokace, něžnost a nadšení. 

Tento parfém pro ženy patří do skupiny orientálních květinových vůní. Nejdřív vás kompozice okouzlí výraznými akordy granátového jablka a kaki, které se prolínají se zelenými tóny. Srdce parfému odhalují něžný lotos a dominantní černá orchidej, která je hlavním akordem celé aromatické kompozice. V závěru ucítíte kombinaci jemné fialky, pižma živočišného původu, ambry a mahagonového dřeva.

4. Dior J'adore

Květinově ovocná kompozice od Dior je stvořená pro smyslné a něžné dámy. Akord ylang-ylangu z Komorských ostrovů odhaluje své květinové a ovocné tóny spolu s luxusní damašskou růží a arabským jasmínem. Je to rafinovaný a smyslný parfém, který se stal legendou.

5. Hugo Boss Hugo Woman

S nejlepším dámským parfémem od Hugo Boss rozhodně bude každá žena středem pozornosti. Značka vytvořila tuto vůni pro zdůraznění ženské síly a odvahy.

Začátek této jedinečné vůně přináší svěží zelené akordy trávy, se kterou se proplétají lahodné tóny ostružin. Hravé akordy italské mandarinky dodávají kompozici provokativní charakter. Srdce parfémované vody ukrývá esenci kosatce, černého čaje, švestky a opojného jasmínu. To vše se snoubí s hřejivým santalovým a cedrovým dřevem a také ambrou, která dodává vůni zvláštní hloubku a smyslnost.

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články