Stylistka hodnotí outfity celebrit ve Varech: Ke svůdnosti nepotřebujete výstřih po pupík ani odhalené nohy

Renata Langmannová vyrazila na jeden z honosných večírků ve Varech v bílé. Bílá barva dodává určitý punc něžnosti, což u Renaty v jejím požehnaném stavu funguje dvojnásob. Bílou barvu letos zvolilo mnoho celebrit včetně Veroniky Kašákové. Modelka Veronika Kašáková róbu s rafinovaným výstřihem doladila šperky značky KLENOTA. + 26 fotek+ 27 fotek

Umí se české hvězdy stylově obléknout na večírky během filmového festivalu? Na to se podívala stylistka a vizážistka Nikola Marková a připravila pro vás průřez povedenými modely z nejrůznějších party první poloviny festivalu. Našli jsme i nějaké módní přešlapy, tak se na to s námi podívejte. 

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 03. 07. 2024 15:30

První týden v červenci už desítky let patří Mezinárodnímu filmovému festivalu v Karlových Varech a v posledních letech hlavně jeho večírkům. Hvězdy se od zahájení prochází v róbách českých návrhářů a ukazují svůj vkus a styl. Někteří si nechají poradit od stylistů, jiní by měli a pár z nich ani rady nepotřebuje.

Kdo letos zabodoval a komu se to moc nepovedlo vám poví stylistka a vizážistka Nikola Marková v pořadu 3 minuty stylu.

Karlovy Vary v roce 2024 ovládají bílé modely

Letošní ročník ovládla převážně bílá barva. Něžnou a ženskou bílou oblékla například modelka Renata Langmannová (37), kterou v jejím požehnaném stavu ještě více rozněžnila. I modelka Veronika Kašáková (34), která vsadila na značku Anamé, vypadala božsky. Šaty s dlouhým rukávem a nápaditým výstřihem jí nesmírně slušely. Model doplnila luxusními šperky za miliony.

Oproti tomu se modelka Simona Krainová (51) pustila do kontrastu bílé a černé. V tomto případě to chyba není. Velké sluneční brýle a černé doplňky v kombinaci s bílým třpytivým kostýmkem jí vykouzlily sexy look. Kontrast zafungoval i modelce Anetě Vignerové (36) v outfitu z dílny Michala Kováčika, pro kterého jsou charakteristické oversized saka a rozevláté košile. Tady vidíte, jak dobře funguje jednoduchost, nadčasovost a ženskost. Vypadala jako módní ikona.

Tereza Maxová v růžové či Kristýna Schicková v oranžové

Výraznější barvy oblékly například modelka Kristýna Schicková (29), vždy dokonalá Tereza Maxová (52) nebo moderátorka Zorka Hejdová (34), která byla neuvěřitelná v lehké šifonové róbě od návrháře Lukáše Macháčka. Ten si na šatech pohrál s ženskou siluetou a dokázal tak, že můžete být dokonale sexy i když nemáte výstřih po pupík nebo odhalené nohy. Toto je velmi povedené.

Sám návrhář se objevil na červeném koberci v doprovodu své obchodní partnerky a oba vypadali jak z módního magazínu. Což se ostatně od návrháře, udávajícího trend, očekává. Moderní pojetí večerního pánského looku a dlouhá vlečka na jejích šatech rozhodně budily zaslouženou pozornost.

Andrea Verešová v okopírovaném modelu ze SuperStar

Pozornost budila i modelka Andrea Verešová (44) v červených šatech od návrhářky Jany Pištejové. Ty jsou bohužel kopií šatů módního domu H&M, které v předešlých letech oblékla jedna z porotkyň Superstrar. Tak jako tak, je dobře, že modelka zůstává na párty a nejde na promítání filmu do kina, to by totiž přes její obří rukávy zřejmě nikdo nic neviděl.

Nejsou flitry jako flitry

Během festivalu se samozřejmě objevují i flitry. Herečka Tereza Ramba (35) vynesla třpytivou róbu značky Anamé, která jí sedí jako ulitá. Oproti tomu se s flitry už tak dobře nepopasovala Monika Binias (52). Bohužel tady materiál vypadá lacině a celkově její postavě nelichotí. Ještě hůř je na tom její mužský doprovod, který zkombinoval obrandované polo tričko, smokingové sako, černé kalhoty a okopané boty. Hrůza!

Dokonalý pánský styl Milana Peroutky i Jany Švandové

Takhle je to správně. Zpěvák Milan Peroutka (34) se objevil na červeném koberci v obleku smokingového typu značky Gallard. Celý outfit tón v tónu s detailem na vínovou květinovou brož ukázal, že má smysl pro módu a detail. A v neposlední řadě elegantní černá. Tu v podobě lichotivého kostýmku oblékla Jana Švandová (77). Můžete si všimnout trendu v podobě širokých kalhot a ramenních vycpávek. Navíc lesklý materiál dodal outfitu eleganci a průsvitný top jistou dávku sexappealu.

Andrea Bezděková a Sebastian sladění jako Beckhamovi

A sexappeal nechyběl ani dvojci Andree Bezděkové (30) a Sebastianovi (32). Ti vypadají jako čeští Beckhamovi a je vidět, že styl a vkus jim nejsou cizí. Outfity opět z dílny Lukáše Macháčka jsou ozdobeny křišťály Ruckl. Dokonalý look na takovou večerní akci.

Na všechny zmíněné modely se můžete podívat do naší galerie.

Související články

Další články