Pět prohřešků v restauraci, které Martin Hranáč těžce rozdýchává: Nejhorší je přebalování dětí na jídelním stole
Ochutnejte delikatesy v top restauracích: Legendární račí polévku u Zdeňka Pohlreicha nebo smoukované speciality
Standa (41): Moje partnerka se mou byla jen v době, když jsem měl peníze. Jakmile se mi nedařilo, zbaběle zdrhla
Karel (60): Jednou v noci mě vyděsil oheň v našem domě. A pak přišlo něco, co mě šokovalo víc než samotný požár
Dobře skrytý syn Johnnyho Deppa: Fešák Jack se otáčí za barem v bohémské restauraci a o slávu nestojí
Vilém (31): Chtěl jsem na svoji novou známost udělat dojem. Místo toho mě museli páčit ze záchodové kabinky
Svatava (43): Manželova nevěra byla ránou z čistého nebe. Provalila se náhodou v restauraci díky všímavé servírce
Renata (34): Manžel hlídal rodinnou kasu. Musela jsem mu hlásit každý výdaj a vyčítal mi i jedno kafe
Jitka (36): Nový přítel mě pozval do Švýcarska. Po skončení dovolené mi předložil účet, abych se podílela na útratě
Eliška (29): Z rande ve čtyřech se vyklubala pořádná prekérka. Zhrzená kamarádka se sebral a od té doby se neozvala
Hvězda rychlého občerstvení Jared Fogle: Ameriku uchvátil svou zázračnou dietou, pak ale vyšlo najevo jeho zvrhlé tajemství
Restaurant Week oslavuje českou gastronomii: Šéfkuchaři prvotřídních restaurací lákají na festivalové menu za 590 Kč
Erik (37): Tchyni jsem načapal s milencem. Od té doby do mě přestala rýt, takže si naše malé tajemství nechám pro sebe
Šéfkuchař Přemek Forejt o dětech v restauracích: Je to stejné jako se psy. Brát rošťáky do podniků není šťastný nápad