Darija Pavlovičová si vítězství ve StarDance odtrpěla nemocná a s vyhozeným žebrem: Modlila jsem se za konec
Darija Pavlovičová přiznala roztomilou závislost: Ulítává na kašmíru ze sekáče a speciálních martenskách
Tereza Mašková o boji s bulimií: Naplno to propuklo ve StarDance, tělo mi začalo vypínat a přišel kolaps
Tajemství krásy Terezy Kostkové: Před 50 sází na neinvazivní zákroky, nedá dopustit na radiofrekvenční vlny
Vlasová policie Honzy Kořínka: Kubařová se odvázala a wet look jí seknul, Gondíkové by slušelo více ukázat dlouhý krk
Z outsiderů vítězi: Darija Pavlovičová a Dominik Vodička s rozpaky převzali cenu za nejlepší tanečníky StarDance 2023
Róby Terezy Kostkové ve StarDance 2023: Okouzlila v černém korzetu i šatech na jedno rameno, jedna barva jí ale ubrala na kráse
Nejkrásnější účesy ze StarDance 2023: Zaujalo vás více Kubelkové falešné mikádo, nebo vyžehlený Maršálek
Eva Adamczyková prozradila, co musí udělat po konci StarDance: Budu nabírat shozená kila, aby mi to jelo z kopce
Nejulítlejší outfity ze StarDance: Kubařová pobavila včelkou Májou, Tomicová jako divoká šelma a Adamczyková v barvách neonu
Dana Batulková šokuje 15 let po vítězství ve StarDance: Chtěla jsem si schválně zlomit palec, abych nemusela pokračovat
11 outfitů Josefa Maršálka ve StarDance: Okouzlil pruhovaný, v harémových kalhotách i jako Krakonoš v bekovce