Blesková večeře po náročném dni? Přírodní suroviny bez kompromisů!

Blesková večeře po náročném dni? Přírodní suroviny bez kompromisů!
Zdroj: Rama

Předvánoční období bývá pěkně náročné. Ke každodenním povinnostem se přidá shánění dárků a spousta různého zařizování. Často nezbývá čas se najíst, přicházíme domů hladoví a na velké vaření není ani pomyšlení. Někdy máme tendenci v zájmu rychlosti obětovat kvalitu, hlavně aby už bylo nějaké jídlo na stole.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 11. 11. 2021 08:00

Přichystat během chvíle něco dobrého pro sebe i rodinu ale nemusí znamenat žádné kompromisy. Jak na rychlou a kvalitní večeři, která se obejde bez polotovarů a bude jen ze surovin přírodního původu? Přesně pro takové situace je tu vynikající pomocník, s kterým to vše zvládnete – Rama se 100% složením z přírodních zdrojů. Rama se hodí od rána do večera, nejen k namazání chleba k snídani nebo k svačině. Je to univerzální surovina, která vám pobyt v kuchyni zkrátí a usnadní bez ústupků v kvalitě. Uvařit rychlou večeři s Ramou znamená přesně vědět, z čeho se vaše jídlo skládá, a přitom zbytečně neztrácet čas.

Rama úplně změní to, co jste si dosud mysleli o margarínu. Neobsahuje konzervanty, umělá barviva ani žádné jiné umělé přísady. Má skvělou přirozenou chuť a využití najde u snídaně, oběda i večeře. Je výborná k mazání, vaření i smažení, protože má vysoký obsah kvalitních rostlinných tuků. Vše, co vás napadne, s ní připravíte během chvilky. Přitom si můžete být jistí, že používáte ty nejkvalitnější suroviny. Ramu se zkrátka vyplatí mít v ledničce, hodí se kdykoli a umožňuje nejrůznější variace, které vás právě napadnou. Tak už stačí jen popustit uzdu fantazii a dát se do vaření, s Ramou to půjde snadno a rychle. Můžete přitom zapomenout na různé polotovary a zůstat jen u kvalitních potravin z přírodních zdrojů. Rama je tady pro každého, komu záleží na tom, co jí a co dává své rodině.

Dva rychlé recepty ze surovin z přírodních zdrojů:

1) Vietnamská plněná pizza

Suroviny na 1 porci:

  • 1 list rýžového papíru
  • 2 lahůdkové cibulky
  • 1 vejce (velikost L nebo XL)
  • ¼ červené papriky
  • 50 g krémového sýra
  • 3-4 lžičky chilli-česnekové omáčky
  • 2 lžičky křupavé smažené cibule
  • 1 čajová lžička Rama Classic

Cibulky a papriku nakrájíme na jemné plátky. Na mírném plameni rozehřejeme nepřilnavou pánev, položíme rýžový papír a rovnoměrně posypeme nakrájenou cibulkou. Doprostřed přidáme vejce a vidličkou ho rovnoměrně rozprostřeme. Ochutíme 1-2 malými špetkami soli, potřeme sýrem, dochutíme chilli omáčkou a křupavou cibulkou. Přeložíme na polovinu, přidáme lžičku Ramy a smažíme při střední teplotě 1 minutu. Otočíme a smažíme dalších 30 sekund.

Rama

2) Restovaná kořenová zelenina s mandlemi

  • 40 g Rama Classic
  • 500 g různé čerstvé kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel)
  • 4 stroužky česneku
  • bylinky na stonku: oregano, tymián
  • 50 g plátků mandlí

Plátky mandlí opatrně opražíme dozlatova na pánvi bez tuku na mírném plameni. Mezitím nakrájíme oloupanou kořenovou zeleninu na větší kostky nebo půlkolečka. Nakrájenou zeleninu restujeme na rozpuštěné Ramě na středním plameni 4 minuty, nemícháme a nehýbeme. Přidáme 2-3 větší špetky soli a restujeme další 4 minuty. Vložíme bylinky na stonku (aby se na konci daly snadno vyjmout) a smažíme při vysoké teplotě další 1,5–2 minuty. Na posledních 30 sekund přidáme nakrájený česnek. Vyjmeme bylinky. Zeleninu podáváme posypanou opraženými mandlemi.

Jak obléknout velká prsa, abyste nevypadala vulgárně? Stylistka prozrazuje tipy na materiály, střihy i kouzlo vertikální linie

Jak obléknout velká prsa, abyste nevypadala vulgárně? Stylistka prozrazuje tipy na materiály, střihy i kouzlo vertikální linie

Související články

Další články