Jak být trendy, i když je vám padesát: S tričkem s trefným nápisem to jde i beze slov

Jak být trendy, i když je vám padesát: S tričkem s trefným nápisem to jde i beze slov
Zdroj: Oficiální materiály prodejců, Profimedia/ koláž: Lifee
Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez upovídaným tričkem prozradila, jakým heslem se řídí (možná nejen) při nákupech.Jasné sdělení na tričku C&A. (250 Kč)I když neumíte francouzsky, tuto formulku zřejmě rozluštíte. A když ne, nosíte ji oprávněně. (Anna Field, 440 Kč)Někdy stačí pouze jedno slovo. (Even&Odd, 450 Kč)+ 17 fotek+ 18 fotek

Krátce a výstižně. Chcete-li světu právě teď a tady sdělit údernou myšlenku či jen svou aktuální náladu, řekněte to jednoduchým způsobem, který s sebou budete nosit po celý den. Nápisem na tričku.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 01. 08. 2023 09:00

Jako zpráva s označením SMS. Tedy short message. Ta normálně obsahuje 160 znaků, nemusíte ji ale vyťukávat do displeje svého mobilu a hromadně rozesílat všem okolo. Noste ji hrdě na hrudi. A vystačíte si i s pár písmeny. Celý svět rázem může vědět, jak se právě cítíte či jaký razíte světonázor. A nebo se vám shluk liter a střih topu, který zdobí, prachobyčejně líbí.

"Nikdy není pozdě (na nákupy)," hřímá top Jennifer Lopez

Nosí se tedy trička, kterým nechybí přidaná hodnota jednoduché myšlenky na prsou či zádech. A není potřeba žádných dalších příkras. Top s nápisem patří k základním kouskům aktuálních stylů a překvapivě patří i do elegantnějších stylingů, kde plní bohulibou službu hravého detailu.

Tak třeba zpěvačka a herečka Jennifer Lopez (50) sdělením na tričku, kterým doplnila ležérní model na nákupy do svého nového domu, světu známou anglickou frází oznamuje, že nikdy není pozdě. Zda tak naráží na svou vlastní dochvilnost, o tom se ale v bulvárních médiích běžně nedočteme.

Písmena zdobí boxy tvary klasických triček  i sexy crop topy

Schválně to zkuste - košili vyměnit za boxy tričko s krátkými rukávy hranatého tvaru a zkombinovat je s klasickým blazerem a džínami. Rázem máte ze strohé kombinace hravý highlight vašeho nejbližšího módního týdne. Do práce i za zábavou, nápisy (nijak megalomanské, pouze strohé výkřiky) s sebou můžete vzít kamkoliv.

Textový motiv s přidanou hodnotou může zdobit i nyní nepostradatelný módní hit - crop top. Variantu odlehčenějšího outfitu se skládanou sukní či šortkami sahajícími až k pasu a disponujícími širokými nohavicemi si zamilují především mladší ročníky, nikdo ji ale neodpírá i dříve narozeným. Když se mezi lemem trička a (klidně dlouhých) kalhot nebo sukně objeví jen minimální průrva a navíc je doplníte bundou košilového typu či sakem, crop top varianta stylově zapluje i do šatníku serióznějších dam. 

Jak se vyhnout faux pas

Vždy ale pečlivě  zvažte, co si na hrudi upíchnete. Je-li líbivý textový motiv na vybraném kousku v cizím jazyce, není od věci vždy si nejprve zjistit, co vizuálně půvabná tajemná textová zpráva znamená, vyhnete se tak faux pas s nevhodným sdělením nebo myšlenkou, která je vám na hony cizí. 

Trička s pádnými sděleními a myšlenkami najdete ve fotogalerii. Vyrazit pro ně můžete i do oddělení pro muže, stále se přece nosí i oversize varianty.

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články