Nejkrásnější muži Česka: Jak vypadá jejich tělo v legínách?

Letošní vítěz klání krásy má rozhodně charisma.
Zdroj: Muž roku
Dva hezouni v legínách.Podle kluků se jedná o nejlepší oblečení pro volný čas a sport.Nezalekli se ani barevné kombinace.Jirka Kmoníček má dokonalé tělo.+ 5 fotek+ 6 fotek

Vítězové soutěže Muž roku 2017 a 2018 Matyáš Hložek a Jiří Kmoníček ukázali svá vypracovaná těla v oblečení, které můžete většinou vidět spíše na ženách. Jak jim to v legínách slušelo a jaký k nim mají vztah?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 20. 11. 2018 07:55

Když vyhrál loni soutěž o nejkrásnějšího muže Česka syn zpěváka Standy Hložka, mnozí hovořili o protekci, jelikož byl ten rok favoritem úplně někdo jiný. Matyáš byl v té době ještě lehce oplácaný a v legínách by asi tak dobře jako letos nepůsobil.

Je bezesporu znát, že na sobě Hložek maká a nenechává nic náhodě. Jeho tělo si tedy může podobný kousek, ve kterém je znát každé deko navíc, s klidem dovolit.

„Legíny nosím rád, hlavně když jsem ve fitness centru,“ prohlásil syn zpěváka Stanislava Hložka. „Je to pohodlné oblečení, bez kterého si neumím hlavně volný čas představit,“ dodal s tím, že do posilovny chodí nejraději pozdě večer, když v ní není tolik lidí.

Vítěz letošního roku - Jirka Kmoníček - je s nošením legín také v pohodě a rozhodně si nemyslí, že nemají v mužském šatníku co dělat.

Oba si focení nové kolekce tudíž náležitě užívali, i když se konalo před pár dny a venku už byla opravdu zima.

„Je krásný podzim, na což si snad nikdo nemůže stěžovat! A ty legíny se v tomto počasí perfektně nosí,“ dodal Matyáš.

Značka DMXGEAR spolupracuje se soutěží Muž roku již několik let a pravidelně jejím účastníkům dodává na soustředění a následné finále v Náchodě nejnovější kolekci spodního prádla či plavek.

Vy se na fotky sexy mladíků v legínách můžete podívat a zhodnotit, jestli jejich postavám svědčí nebo by raději měli zůstat u džínů a boxerek.

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články