První část filmové trilogie Hobit: Neočekávaná cesta startuje: Chcete bydlet jako skřítci z Pána prstenů? Může si to dovolit každý!

Domy společnosti Green Magic Homes se v několika lidech složí za pár dní.
Zdroj: Green Magic Homes
Hobití domy jsou neuvěřitelně levné.Domy společnosti Green Magic Homes se v několika lidech složí za pár dní.Můžete si vybrat z velkého množství modelů.Cena domů je oproti současné situaci na trhu s realitami až neuvěřitelná.+ 6 fotek+ 7 fotek

Ve světě existuje společnost, která vám na přání postaví stejné bydlení, jako jste mohli vidět v Pánovi prstenů. Pokud tedy chcete bydlet jako Frodo, stačí zadat poptávku. Třešničkou na dortu je, že hobití bydlení je cenově dostupné v podstatě pro každého.

Petra Járková
Petra Járková 10. 08. 2019 16:00

Všechny ekologicky šetrné domy, které firma Green Magic Homes nabízí, jsou navrženy tak, aby byly po sestavení zasypány hlínou a vy na nich mohli pěstovat vše od fialek po květák. Vytvářejí tak skutečný dojem, že splývají s přírodou.

S pomocí několika přátel je navíc sestavíte za neuvěřitelně krátkou dobu. Ten nejmenší s jednou ložnicí a rozlohou 37 metrů čtverečních se dá složit už za tři dny. Navíc stojí v přepočtu jen 373 tisíc korun. Pokud tedy nevezmeme v úvahu cenu případného pozemku, tak oproti garsonce v Praze se stejnými rozměry ušetříte v závislosti na stavu bytu třeba i 4 miliony.

Pokud by vám ale bylo 37 metrů čtverečních málo, nezoufejte. Můžete si dopřát i „vilu“ s obývacím pokojem, jídelnou, garáží, čtyřmi ložnicemi a stejným počtem koupelen. Nejlepší model společnosti Green Magic Homes o rozloze 185 metrů vás přijde na pouhých 1,67 milionu korun.

To je v podstatě zadarmo, pokud tedy máte zájem o inovativní způsob bydlení, jděte do toho. Dnes večer si nejrůznější obydlí můžete připomenout díky prvnímu dílu trilogie Hobit, který půjde na televizních obrazovkách.

NA SNÍMKY Z FILMU HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA SE PODÍVEJTE V GALERII:

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články