Vítejte jaro v pohodlí. Obujte cool sneakersky

Vítejte jaro v pohodlí. Obujte cool sneakersky
Zdroj: eobuv

Konečně je tady jaro! Tak honem přerovnejte skříně a botníky a do popředí přesuňte šaty, sukně, krátké kalhoty a trička a také lodičky, baleríny a oblíbené tenisky. Anebo… Anebo letos vylaďte outfit k dokonalosti cool sneakerskami.

Speciální projekt
Speciální projekt 28. 04. 2023 12:25

Na e-shopu eobuv.cz je z čeho vybírat. Tyhle stylové boty můžete klidně obout i k šatům, parádu v nich uděláte na schůzce, vyrazte v nich do parku na první jarní piknik, skočte do nich, až budete vyrážet na rande.

Můžete se spolehnout na to, že ve sneakerskách si vy i vaše nohy užijete celý den, ať už vás čeká cokoliv. Na konci dne se nemusíte bát unavených chodidel, jsou to díky látkovému svršku boty vážně velmi pohodlné, lehké a prodyšné a ideální pro každodenní používání.

Vylaďte si outfit

eobuv

Třeba tyto New Balance 550 jsou vyrobeny z přírodní kůže, a proto se skvěle přizpůsobí tvaru vašich chodidel. Užijete si je při každém kroku, mají měkkou textilní stélku a jsou skvělé na hektické dny. Každá žena ocení i to, že vybírat můžete z mnoha odstínů, třeba i v pastelových barvách a skvěle tak sladit boty se zbytkem outfitu.

Společnost New Balance byla založena před více než 100 lety v Bostonu, a to pro pracovníky, kteří vykonávali těžkou fyzickou práci v nepohodlné obuvi. Dnes obuv s charakteristickým písmenem „N“ nosí světové hvězdy, blogerky a fanoušci kvalitní a stylové sportovní obuvi.

Konkrétně model New Balance 550 spatřil světlo světa na konci 80. let, na dalších třicet let se však z nabídky vytratil. Designéři ho však objevili ve vintage katalogu, a tak mohlo dojít k jeho znovuzrození.

Chodidla jako v bavlnce

eobuv

Tyto adidas Gazelle geniálně spojily sportovní design a pohodlí. Obrovskou výhodou je jejich stélka, je vyrobena z odolného materiálu a poskytuje skvělé odpružení a ventilaci chodidlům. Sáhnout by po nich měli ti z nás, kteří berou ohledy na planetu, vnitřní podšívka je totiž vyrobena z odolné ekologické kůže.

Sneakers adidas Gazelle nejsou žádnou novinkou, naopak, tyhle boty mají za sebou velkou historii a konkrétně tento model je věrnou kopií svého předchůdce z roku 1991. Použity byly stejné materiály a stejné barvy. Je to opravdová legenda mezi teniskami. Původně byly určeny na fotbal, časem se však staly ikonou streetového stylu.

Tkaničky nebo suchý zip?

Sneakersky Veja můžete volit buď zavazovací nebo na oblíbený a praktický suchý zip. První zmiňované jsou ideální do města, seženete je v několika barvách, včetně pastelových odstínů a jde o opravdu žhavý trend posledních sezón, díky nimž dostane váš look nádech extravagance. Chlubí se také podrážkou z inovativního materiálu, který jim dodává sportovní a moderní charakter a zároveň zajišťuje pohodlí každodenního používání.

Druhý model zaujme vnitřkem vystlaným odolným a zároveň měkkým materiálem, který zaručuje pohodlí a dostatečné větrání chodidel. Navíc lícová přírodní useň je jedním z nejlepších materiálů používaných při výrobě obuvi, protože vedle toho, že se skvěle přizpůsobí chodidlu, je prodyšná a zároveň skvěle vypadá.

Boty Veja jsou vhodné pro ty z nás, které zajímá, co nosí na sobě a nespokojí se jen tak s něčím. Tento brazilský výrobce si totiž zakládá na tom, že na trh dodává fairtrade výrobky a pečlivě proto monitoruje všechny postupy výroby zpracování bavlny počínaje a vyplácením peněz zaměstnancům konče.

Pro sportovce

eobuv

Pokud jste sportovní nadšenci, jsou pro vás tyto Salomony jako stvořené. Svršek je vyroben z lehkého a prodyšného materiálu, který snižuje pocení chodidel a hodí se pro každodenní trénink venku i v tělocvičně. Díky stahovacím tkaničkám boty dobře přilnou k celému chodidlu a během cvičení nesklouzávají.

Sportovní a moderní

A opomenuty nesmějí být ani pánské sneakers, třeba ty Mercer Amsterdam. Mají dokonale tvarovanou koženou stélku, která se vyznačuje skvělou prodyšností. Díky svému designu kombinují sportovní a moderní charakter. Pokud hledáte cool tenisky, navštivte eobuv.cz.

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články